Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Szeptemberben új albummal jelentkezik a belga death metal banda, a CARNATION - itt az új dal, az 'Iron Discipline' hivatalos klipje!


2020-08-06

"Dreaming of what's to come... Freedom to rise beyond."

Miután 2018-ban megjelent a Carnage debütáló albuma, a 'Chapel of Abhorrence', a banda azóta leigázott számos fesztivál-színpadot és klubot is a világ minden táján. A belga death metal-kvintett most készen áll, hogy egy újabb támadást intézzen; méghozzá egy új, 'Where Death Lies' című album révén, amit 2020. szeptember 18-án ad ki a Season Of Mist.

Simon Duson frontember így nyilatkozott: "Két éven keresztül szolgált hűségesen a 'Chapel of Abhorrence' album, az idő pedig most jött el, hogy bandánk új vizekre kalandozzon. Aurális hangképeinket hónapokon kersztül fáradhatatlanul építgettük; most pedig készen állunk arra, hogy bemutassuk, mit tartogat számotokra a jövő. Egy kifejlett, kiforrott Carnation-nek lehettek tanúi, minden lehetséges tekintetben - a 'Where Death Lies' csak rátok vár!".

Az alább látható lemezborítót Jose Castellano Rosado készítette.

A tracklista:
01. Iron Discipline (3:52)
02. Sepulcher of Alteration (4:22)
03. Where Death Lies (3:26)
04. Spirit Excision (3:46)
05. Napalm Ascension (4:09)
06. Serpent's Breath (4:47)
07. Malformed Regrowth (3:09)
08. Reincarnation (5:24)
09. In Chasms Abysmal (7:39)

A Carnation neve egybeforrt a durva és pusztító death metal zene világával; a banda új fejezete pedig egy újabb könyörtelen zúzással nyílik meg. "Kitárulnak a Pokol kapui; eljött a feltámadás, a reinkarnáció és a halhatatlanság ideje. Halált akartatok? A Carnation ősi istenségeket idéző rituálék formájában hozza el nektek a végső pusztulást!"

A 2013-ban, Jonathan Verstrepen gitáros által alapított banda alapvetően a '80-as / '90-es évek old-school death metal-legendái előtt tiszteleg zenéjének hangzásával. A csapat felállását az énekes Simon Duson, a basszusgitáros Yarne Heylen, a másod-gitáros Bert Vervoort és a dobos Vincent Verstrepen teszi teljessé. Ez a formáció lépett fel 2019-ben a belga 70.000 Tons of Metal fesztiválon és a brit Damnation Fest-en is, valamint bonyolított le nagyszabású japán és európai turnét, mielőtt stúdióba vonultak volna a soron következő album rögzítése végett. Amint elkészült az anyag, a végleges keverést és maszterizálást a legendás Jens Bogren-re (Sepultura, Enslaved, Arch Enemy, stb.) és az Örebro-beli Fascination Street Stúdió technikusaira bízták.

Az újonnan elkészült 'Where Death Lies' album első ízelítője, a 'Sepulcher Of Alteration' című szám hivatalos videoklipje alább érhető el, kedvcsinálóképpen az album előrendeléséhez.

Simon Duson frontember így nyilatkozott: "Végre megnyíltak a kapuk - itt a 'Sepulcher Of Alteration'! Hatalmas lelkesedéssel arra bátorítunk titeket, hogy legyetek tanúi aurális pusztításunk újabb kreációjának. Hasonlóan a 'Where Death Lies' album legtöbb dalához, a 'Sepulcher Of Alteration' is a fizikális reinkarnáció működésével, az ezt övező kihívásokkal és a közelgő pusztulás témájával foglalkozik. A 'Sepulcher Of Alteration' az első ízelítője azoknak az új zenei elemeknek, melyek a 'Where Death Lies' lemezen felfedezhetők. A Carnation-hangzás ténylegesen szintet lépett dalszerzői munka és zeneiség tekintetében, és már alig várjuk, hogy többet is megmutathassunk ebből az anyagból nektek!".

"Dreaming of what's to come... Freedom to rise beyond".

Ezt a dal először a július eleji Hellgium Livestream Fesztivál keretében adták elő élőben. A virtuális fesztiválon készült hivatalos felvétel lentebb szintén elérhető.

Újonnan megjelent az 'Iron Discipline' dal hivatalos videoklipje is, amit Simon Duson az alábbiképpen kommentált: "Az 'Iron Discipline' dal formájában a világra szabadítjuk 'Where Death Lies' albumunk második kreációját! Az 'Iron Discipline' egyébként a lemez nyitó-dala, ami - ahogy azt hallhatjátok - rögtön a lényegre tör. Ebben a dalban hallhatók az album leginkább groove-orientált betétei, de összességében is remekül dokumentálja a teljes anyag erejét és keménységét. A banda régebbi rajongói garantáltan megtalálják a maguknak való ebben a nótában".


Szeptemberben új albummal jelentkezik a belga death metal banda, a CARNATION - itt az új dal, az 'Iron Discipline' hivatalos klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás