Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TRAGEDIAN - bejelentette negyedik albumát a német melodic-metal banda; egykori Crimson Glory / Savatage énekesek vendégeskednek a 'Seven Dimensions' lemezen


2020-07-03

A hamburgi Tragedian zenekar az ősz folyamán adja ki a 2017-es 'Unholy Divine' album folytatását, melyen már egy megújult felállás hallható.

A Tragedian negyedik nagylemeze, a 'Seven Dimensions' 9 új heavy / power / speed metal himnuszt tartalmaz, valamint 3 korábban ki nem adott nótát, újrarögzített változatban.

Ez a banda első albuma, amin az új énekes (Joan Pabon), az új basszusgitáros (Dawid Wieczorek) és az új billentyűs-zongorista (Denis Scheither) szerepel. Mellettük az eredeti felállás - vagyis Gabriele Palermo gitáros / producer és Nicolò Bernini dobos - játszik a dalokban. Vendégként nem mellesleg néhány neves metalzenész is szerephez jutott - ők név szerint a következők:

Zak Stevens (Savatage, TSO, Circle II Circle) - ének
Wade Black (ex-Crimson Glory, Leatherwolf) - ének
Dan Palmer (Zebrahead, Death By Stereo) - gitár
Jules Down (Sleeping Child) - ének
Samantha Sylvia - ének

Az új album végleges keverését és hangmérnöki munkáit a hamburgi Chameleon Stúdióban végezte el Eike Freese (Deep Purple, Gamma Ray, Lord Of The Lost, Heaven Shall Burn & Apocalyptica). A lemezborító Piotr Szafraniec műve.

A tracklista:
01. Rising Rage
02. Aloneless
03. Out Of The Dark (feat. Dan Palmer, Jules Down, Samantha Sylvia)
04. Darkest Of My Days
05. Bringer Of Dreams (feat. Wade Black)
06. Crying In The Rain (feat. Jules Down)
07. Enlightened
08. Forevermore
09. Destiny
10. Para Siempre (Forever)
11. The Journey
12. Forces of The Light (feat. Zak Stevens)

Az album exkluzív változata két bónusz track-et tartalmaz: az egyik a 'Crying In The Rain' dal "duett-verziója", a másik pedig a 'Forces Of The Light' nagyzenekari hangszerelésű változata.

Hamarosan jönnek az első ízelítők és a további részletek az új album kapcsán...

Alább megtekinthető a 'Destined Land' című szám (ami a banda előző, 'Unholy Divine' című albumán szerepel) koncert-változata, amit már a fentebb említett, új felállás adott elő 2019-ben, az amszterdami The Cave klubban.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/tragedianhamburg


TRAGEDIAN - bejelentette negyedik albumát a német melodic-metal banda; egykori Crimson Glory / Savatage énekesek vendégeskednek a 'Seven Dimensions' lemezen
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás