Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Második albumával tér vissza Ron Merz bandája, a BLOODRED


2020-07-21

Az egyszemélyes német black / death metalista Bloodred zenekar a Massacre Records kiadóval kötötte meg új lemezszerződését.

A Bloodred új, második nagylemeze, a 'The Raven's Shadow' 2020. szeptember 25-én jelenik meg digipak CD-n és digitális változatban.

A Bloodred zenekart 2009-ben alapította Ron Merz, aki dalszerzőként, énekesként, gitárosként és basszusgitárosként egyaránt funkcionál a bandában. Őt kíséri egy session / stúdió-zenész, Joris Nijenhuis dobos.

A Bloodred bemutatkozó EP-je, a 'The Lost Ones' 2014-ben jelent meg. Ezt követte az első nagylemez, ami 'Nemesis' címmel látott napvilágot 2016-ban.

A Bloodred új, második nagylemeze, a 'The Raven's Shadow' 2020. szeptember 25-én jelenik meg. Hasonlóan a debütáló albumhoz, a Bloodred ezt a lemezt is a híres producer / az Atrocity és a Leaves' Eyes hangtechnikus frontembere, Alexander Krull közreműködésében alkotta meg, akinek révén sikerült elérni "a lehető legsúlyosabb hangzást". A lemezborítót továbbá ismét Stefan Heilemann alkotta meg, tökéletesen leképezvén a zene és a dalszövegek esszenciáját.

A tracklista:
01. The Raven's Shadow
02. Immense Hall of Agony
03. Hör den Tod
04. Blood on Thy Hands
05. Raise the Mound
06. We Who Ruled the North
07. Shadow Warrior
08. Under the Sun
09. The Northstar Whispers (To the Blacksmiths Son)

Az album előrendelési infói itt érhetők el.

Hamarosan közzéteszik a 'The Raven's Shadow' első ízelítőit...


Második albumával tér vissza Ron Merz bandája, a BLOODRED
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás