Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HELL FREEZES OVER - új albumot adnak ki a japán speed-metalisták


2020-07-24

A tokiói heavy / speed metal banda, a Hell Freezes Over a Spiritual Beast Records kiadó leányvállalata, a Carnal Beast jóvoltából jelentetik meg első teljes értékű nagylemezüket.

A Hell Freezes Over zenekar új albuma, a 'Hellraiser' várhatóan 2020 augusztusában / szeptemberében jelenik meg, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Hellraiser
02. Roadkill
03. End The Breath Of The Night
04. Grant You Metal
05. Burn Your Life
06. The Last Frontier
07.  Phantom Helicopter Attack
08. Hawkeye
09. Overwhelm
10. Eternal March Of Valor

Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit, első ízelítőit... de addig is lentebb elérhető két újonnan megjelent, hivatalos koncert-videó (egy-egy új dal performanszával), amit 2019-ben rögzített a banda:

Másik hír, hogy a Hell Freezes Over július 29-én élő online koncertet ad Tokióban, amit a világ minden tájáról figyelemmel lehet követni (augusztus 5.-ig pedig bármikor meg lehet tekinteni a felvételt). Erről bővebb infók itt találhatók.

A 2013-ban alakult Hell Freezes Over együttes 2014-ben debütált, egy 'Hell's Garage' című demó-lemezzel. Ezt követően, 2018 júliusában megjelent a banda első hivatalos kiadványa, a 'Speed Metal Assault' című EP, amit 2020-ban követ az első nagylemez, a 'Hellraiser'.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.hell-freezes-over.com


HELL FREEZES OVER - új albumot adnak ki a japán speed-metalisták
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás