Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STATIC-X - itt az új videoklip, a 'Dead Souls'!


2020-09-22

A többszörös platinalemezes Static-X együttes július 10-én adta ki első albumát néhai frontembere, Wayne Static halála óta.

A 'Project Regeneration Vol. 1' címet viselő, új Static-X album eredetileg május 29-én jelent volna meg, de a globális koronavírus-járvány miatt több mint egy hónappal el kellett halasztani a kiadást. Ez az album tartalmazza az utolsó felvételeket a 2014 őszén elhunyt Wayne Static énekessel. Az eredeti tagok - Tony Campos basszer, Ken Jay dobos és Koichi Fukuda gitáros - tavaly sok-sok év után turnéztak is; Wayne helyén pedig a turnén vendég-zenekarként játszó Dope frontembere, Edsel Dope énekelt - igaz, a maszkos frontembert hivatalosan Xer0-ként mutatták be.

A 'Project Regeneration Vol. 1' lemezt itt lehet megrendelni különféle változatban.

A tracklista:
01. Regeneration
02. Hollow (Project Regeneration)
03. Worth Dyin For
04. Terminator Oscillator
05. All These Years
06. Accelerate
07. Bring You Down (Project Regeneration)
08. My Destruction
09. Something Of My Own (Project Regeneration)
10. Otsego Placebo
11. Follow
12. Dead Souls

Az új lemez első hivatalos előzeteseként lentebb egészében meghallgatható a 'Hollow' című dal, amelyről Tony Campos azt nyilatkozta, hogy eredetileg a 'Start a War' lemezhez készült, de befejezetlen demóként maradt le arról ("persze nem Wayne éneke miatt, mert az már a demón is nagyszerű volt, csak egyszerűen túl kísérletezős volt a zenei alap").

Emellett nemrég napvilágot látott az 'All These Years' dal hivatalos videoklipje is:

Később pedig megjelent a 'Bring You Down' dal hivatalos kisfilmje:

Szeptemberben kiadták a 'Dead Souls' dal kisfilmjét is, amit Wombatfire (Hellyeah, In Flames, Hollywood Undead, Tech 9) rendezett. Ebben a dalban a Ministry frontembere, Al Jorgensen vendégszerepel.

Az album összes dalába az alábbi lejátszón lehet belehallgatni:

A 'Project Regeneration Vol. 1' album és annak második része (ami a közeljövőben jelenik meg) összesen több mint 20 új és / vagy korábban ki nem adott Static-X dalt tartalmaz. Tulajdonképpen ezek a felvételek Wayne Static "hátramaradt művei". Eredetileg több vendég-énekes is szerephez jutott volna az új kiadványokon, de a csapat egyik producere felfedezett néhány ki nem adott, illetve befejezetlenül maradt Static-X dalt, amelyekről átmenthető volt a néhai Wayne Static ének-sávja. Így az új albumok lényegében összes dalában Wayne Static hangja viszi a prímet.

Tony Campos elmondta: "Szürreális volt, ami történt. A producerünk előásta a régi stúdió-szalagokat, amelyek java már sérült volt. Majd felhívott, hogy azonnal menjünk le a stúdióba és hallgassuk meg, hogy mit talált. Be is ugrottam a kocsiba és attól, amit a stúdióban hallottam, eldobtam az agyam. Wayne énekelt, szalagról szalagra, de alig volt zene a hangja mellett. A szalagok java megsérült, de Wayne hangja szinte teljesen megmaradt".

Az eredeti tervek szerint 2020. augusztus 4-én közös főzenekari koncertet adott volna a Dürer Kertben a Life Of Agony és a Static-X (ez utóbbinak ez lett volna az első magyar koncertje), de a járvány miatt az európai turnét le kellett fújni.


STATIC-X - itt az új videoklip, a 'Dead Souls'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás