Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

UNDEATH - itt az új, 'Entranced By The Pendulum' című szám hivatalos videoklipje!


2020-10-24

A new yorki death metalista Undeath zenekar 'Lesions of a Different Kind' címmel adta ki első nagylemezét október 23-án, a Prosthetic Records jóvoltából.

A friss dal- és klip-premier, az 'Entranced By The Pendulum' az album megjelenésének napján vált nyilvánossá.

"Az Ohio-i Columbus-ba utaztunk, egészen Rochester-ből, annak érdekében, hogy leforgassuk ezt a videót Josh Nunn-nal, akit az Incantation 'Fury’s Manifesto' című számának gyilkos klipje nyomán ismertünk meg. Rögtön felkerestük őt, és meglepetten vettük tudomásul, hogy ő is nagyon szeretne velünk dolgozni. Aztán felvázolta a terveket, és hamar le is zajlott a produkció. Művér van mindenhol, és egy hatalmas örökmozgó is beszabadult közénk, köszönhetően Josh-nak és stábjának. Reméljük, Ti is épp annyira élvezitek ezt a videót, mint amennyire mi élveztük annak forgatását!".

A korábban megjelent videoklip, az 'Acidic Twilight Visions' lentebb meghallgatható / megtekinthető.

"Az ‘Acidic Twilight Visions‘ a 'Lesions of a Different Kind‘ album első felének záró-tétele; egyben az egyik személyes kedvenc nótánk. Egy pokolian fülbemászó, mocskos és energikus riffekkel teli nótáról van szó, ami egyszerre sorolható a lemez gyorsabb, ütősebb dalaihoz és középtempós durvulásaihoz. Bizonyosodjatok meg még a dal vége előtt, hogy van életbiztosításotok, mert garantáltan leszakad a fejetek!".

Az album legutóbbi premiere, a 'Lord Of The Grave' alább elérhető:

A 'Lesions of a Different Kind' albumról elsőként a címadó dalt mutatták be. Ebben a számban vendégként szerepel a The Black Dahlia Murder frontembere, Trevor Strnad.

A banda közleménye így szól: "Trevor a mi emberünk... aki a kezdetektől fogva nagy hatással volt ránk. Még el is jött annak idején az első Brooklyn-beli koncertünkre is, ami a valahavolt harmadik-negyedik fellépésünk volt. Továbbá: mindannyian nagy rajongói vagyunk a The Black Dahlia Murder-nek, és nagyra méltatjuk Trevor-t, aki szüntelenül támogatja és promótálja az underground bandákat. Nem is volt kérdés, kit kérünk fel elsőszámú vendégnek erre az albumra. És persze mondanunk sem kell: barátunk hatalmasat alkotott ismét!Ezt a dalt egyébként már többször is előadtuk élőben, még a COVID vírus terjedése előtt, és rövid időn belül az egyik legnagyobb közönség-kedvenccé vált. Ahogy a buli beindul, mi már alig várjuk, hogy elzúzhassuk ezt a nótát, és együtt ugrálhassunk mindenkivel a sorok között. De addig is, amíg nincs ilyesmire lehetőség, romboljátok szét a saját szobátokat!”.

A 'Lesions of a Different Kind' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Suitably Hacked To Gore
02. Shackles Of Sanity
03. Lesions Of A Different Kind
04. Entranced By The Pendulum
05. Acidic Twilight Visions
06. Lord Of The Grave
07. Kicked In The Protruding Guts
08. Phantasmal Festering
09. Chained To A Reeking Rotted Body
10. Archfiend Coercion Methods

Az Undeath első nagylemeze 2020. október 23-án jelent meg, a Prosthetic Records gondozásában. A rendeléseket itt lehet leadni. CD-n, LP-n és digitális formában jelent meg a lemez, amit a Headroom Philadelphia Stúdió falai között rögzítettek, Scoops Dardaris hangmérnök közreműködésében. A keverést és a masztert Ben Cultrara látta el; a lemezobrító pedig Matt Browning műve. Trevor Strnad mellett Cody Davidson, a Crypt Hammer multi-instrumentalistája vendégeskedik az albumon (konkrétan a 'Suitably Hacked To Gore' című számban, mint szólógitáros).

Bővebb infók, hírek a bandáról, az albumról és a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/fundeath


UNDEATH - itt az új, 'Entranced By The Pendulum' című szám hivatalos videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás