Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Visszatért az AGATHODAIMON


2020-07-13

A dark-metal műfaj egyik pionír bandája, az Agathodaimon vártalanul újra feltűnt a színtéren. A csapat világraszóló lemezszerződést kötött a Napalm Records-szal.

A német gótikus black metal csapat - amit eredetileg 1995-ben alapított a gitáros Sathonys és a dobos Matthias Rodig - fennállása első két évtizedében komoly sikereket ért el Európában és nemzetközi szinten egyaránt: a legnagyobb metal-fesztiválok nagyszínpadain koncerteztek az évek során, és kiadtak hat magasan elismert stúdióalbumot. 7 évvel legutóbbi, 'In Darkness' című nagylemezük megjelenését követően, az Agathodaimon tagjai 2020 februárjában újjáegyesültek, és jelenleg is új anyagon dolgoznak!

Sathonys így nyilatkozott: "Büszkén jelentjük be, hogy lemezszerződést kötöttünk a Napalm Records-szal! Mint azt sokan bizonyára tudjátok, az Agathodaimon sok éven keresztül szüntelt, de immáron több hónapja dolgozunk a reunion-on. Visszaszereztük eredeti formánkat, és ezév februárjára össze is hoztuk az újjáalakulást. Szerencsére nem kellett sokat várnunk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő partnert, aki kiadja következő albumunkat. Azt konkrétan nem is gondoltuk volna, hogy majd a Napalm fog leigazolni minket, de az biztos, hogy ez a kiadó lenyűgöző dolgokat művelt az elmúlt évtizedekben! Amellett, hogy számtalan nagyszerű bandát igazoltak le, egy igazán profi menedzsmenttel dolgoznak, tele specialistákkal, akik totálisan elkötelezettek, és szenvedéllyel teszik a dolgukat. Most tehát itt tartunk;0 nem is lehetnénk ennél izgatottabbak a jövő tekintetében. Alig várjuk már, hogy ténylegesen is együtt dolgozhassunk a srácokkal!".

Sathonys mellett négy új tag alkotja a banda felállását - ők név szerint a következők: Von Yanesh basszusgitáros (All Will Know, Ravage Fields), Ashtrael énekes (ex-Sapiency, ex-A.Death.Experience, ex-Asyringe), Mortos dobos (Cravenhall) és Nakhateth gitáros (Omega Point, Sektor, ex-Reborn).

Az újjáalakult Agathodaimon eredetileg nagyszínpadon lépett volna fel az áprilisi, németországi Ragnarök Fesztiválon, de mivel a globális koronavírus-járvány miatt elmaradt a rendezvény, a csapat tagjai közös erővel összehoztak egy vadonatúj, exkluzív "karantén-videót", amit 1998-as klasszikusuk, a 'Tristețea vehemență' dal újradolgozásához készítettek. Íme:

Bővebb infók és friss hírek az Agathodaimon visszatéréséről: www.agathodaimon.de


Visszatért az AGATHODAIMON
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás