Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

KHTHONIIK CERVIIKS - itt a német black-death banda új száma, az 'Odyssey 3000'!


2020-07-13

A Khthoniik Cerviiks zenekar új, 'Æequiizoiikum' című nagylemezét az Iron Bonehead Productions adja ki július 17-én.

A német black / death metalista Khthoniik Cerviiks zenekar 2016-ban adta ki nagysikerű debütáló albumát, ami a 'SeroLogiikal Scars (Vertex of Dementiia)' címet viseli. Habár az ezt követő években a banda háza táján többnyire csend honolt, 2017 nyarán kiadtak egy split-LP-t elvtársaik, a Howls Of Ebb zenekar tagjaival közösen.

Újabb három évet kellett várni, de az idő most végre eljött: a Khthoniik Cerviiks kiadja második teljes értékű nagylemezét, ami az 'Æequiizoiikum' címet kapta. Ezen az albumon a hallgatók "széles skálájú kontrasztokat fedezhetnek fel; egyben pedig tanúi lehetnek néhány rendkívüli módon könyörtelen és extrém riffnek". "A KC hangzása egyszerre brutális, dühös és dallamos, himnusz-jellegű. Az 'Æequiizoiikum' dalai többnyire futurisztikus témákkal vannak felszerelve, de a kompozíciók ennél jóval mélyebb, filozófikusabb tartalommal és üzenettel bírnak. Az új lemez ismét beigazolja: senki más nem szól úgy, ahogy a Khthoniik Cerviiks szól"!

Az Iron Bonehead Productions CD-n, LP-n és digitális változatban adja ki az 'Æequiizoiikum' albumot. A borító és a dallista lentebb tekinthető meg - ugyanitt hallgatható meg az elsőként megjelent ízelítő dal, az 'Δt (Recite the Kriitiikal Mæss)', valamint az újonnan bemutatott, 'Odyssey 3000' című szám:

A bandáról bővebb infók, friss hírek a Facebookon találhatók.


KHTHONIIK CERVIIKS - itt a német black-death banda új száma, az 'Odyssey 3000'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás