Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SEPCTRUM OF DELUSION - itt a holland tech-death banda új dala videoklipje: 'Into Another Formation'!


2020-07-14

A Spectrum Of Delusion a The Artisan Era kiadóval kötött új lemezszerződést. Soron következő nagylemezük az ősz folyamán jelenik meg.

A Douwe Negenman énekes / dalszövegíró, Frank van Rijswijk (Cadaverous) gitáros / zeneszerző, Nathan Bonkerk (Hypercovoluter) gitáros / nagyzenekari komponista, Jerry Kamer (Hyperconvoluter) fretless basszusgitáros és Jeroen Mostert dobos alkotta Spectrum Of Delusion zenekar 2017-ben adta ki debütáló, 'Esoteric Entity' című nagylemezét, aminek sikerei okán leigazolta a bandát az amerikai The Artisan Era kiadó.

A progresszív / technikás death metal zenében utazó Spectrum Of Delusion most bejelentette, hogy második nagylemeze 2020. szeptember 11-én jelenik meg, 'Neoconception' címmel.

A Katwijk városában 2013-ban alakult csapat az elmúlt három-négy évben intenzíven dolgozott a 'Neoconception' albumon. A végeredmény pedig nem hogy túlszárnyalja az egyébként hatalmas sikerű debüt-albumot, de egyúttal újabb szintre emeli a Spectrum of Delusion-t a globális tech-death színtéren!

A 13 számos, 40 perces 'Neoconception' lemez alább látható borítóját a neves művész, Caelan Stokkerman (Soreption, Cattle Decapitation, Misery Index, Exocrine, stb.) készítette. Az új albumon több vendég is szerephez jutott - köztük az Equipoise és a Virulent Depravity gitárosa, Nick Padovani, valamint a Disavowed és az Arsebreed énekese, Robbert Kok. Mellettük több holland szinkron-színész (Ariel Hack, Joseph Beacham, Alexander de Vries, Bonnie Bogovich) is kölcsönözte a hangját az album koncepciójának elbeszéléséhez.

A 'Neoconception' albumot erősen ajánlják a Spawn Of Possession, a Suffocation, az Obscura, a Defeated Sanity, a The Faceless, a Blotted Science és a Nile rajongóinak.

A tracklista:
01. Downfall
02. Defunct Reality
03. Animosity
04. Pointless Endeavor
05. Torment of Being
06. Welcome Death
07. Await the Transition
08. Into Another Formation
09. Bringing Serenity
10. Destruction
11. Through Mankind’s True Ambition
12. To Tower Over All Other
13. Alone

Az első ízelítő, az 'Into Another Formation' dalszöveges videója lentebb elérhető, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:


SEPCTRUM OF DELUSION - itt a holland tech-death banda új dala videoklipje: 'Into Another Formation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás