Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SIEGE COLUMN - új albumot jelentettek be a New Jersey-beli death metalisták; itt az új dal, a 'Funeral Fiend'!


2020-07-14

A Nuclear War Now! Productions kiadó augusztus 15-én dobja piacra a Siege Column második nagylemezét.

A Siege Column tehát hamarosan visszatér második albumával, ami a 'Darkside Legions' címet kapta. A banda ezúttal - ahelyett, hogy új stúdiót / hangmérnököket keresett volna - a lehető legegyszerűbb felszereléssel, múltbéli produkciós eszközökkel alkotta meg új lemezét. Aki tehát tökéletesre csiszolt, kiforrott, modern produkcióra vágyik, az készüljön a csalódásra! Itt egy remekbeszabott dalszerzői munka gyümölcse hallható, nyers és könyörtelen zenei energiával felszerelve. A Siege Column szimplán csak egy fasza metal-lemezt akart elkészíteni, ami egyszerre egyedi stílusú, mégis klasszikus hatású. Ez a balansz az ugyanis, ami a bandát a túltelített “overground” metal-világ alá taszította. A Siege Column "evil-metal" stílusa újra a csúcson! A 'Darkside Legions' tökéletes aláfestő zenéje a kocsid szétzúzásának!

A lenti lejátszón meghallgatható az új album első nyilvános dala, a 'Funeral Fiend':

A "New Jersey hulladéktelepéről" származó Siege Column 2018-ban egy 'Inferno Deathpassion' című albummal szabadította a világra a pusztulást. Erre az albumra kilenc "halál-himnusz" került fel, a death metal műfaj különféle alfajainak felvonultatásaképpen. A Siege Column "arcon köpi a konvencionális tendenciákat, és visszahozza azokat az időket, amikor a metalzenészeket elsősorban primitív ösztönök vezérelték. Míg a banda két, korábban megjelent bemutatkozó demója a háborús arzenál fegyvereinek csiszolgatásáról szólt, addig az 'Inferno Deathpassion' a totális háború első offenzívája. Eme hatékony atombomba elpusztít mindent, ami útjába áll".

Az 'Inferno Deathpassion' CD-n és digitális változatban 2018. július elsején, bakeliten pedig egy hónappal később jelent meg. A lenti lejátszón meghallgatható a teljes lemez és leadható a megrendelés:

A Siege Column korábbi demóit / stúdió-felvételeit a Bandcamp-en lehet meghallgatni, megrendelni.


SIEGE COLUMN - új albumot jelentettek be a New Jersey-beli death metalisták; itt az új dal, a 'Funeral Fiend'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás