Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

PSYCHOSOMATIC - 5 év után új albummal jelentkezik a veterán kaliforniai thrash banda; itt az új dal!


2020-07-15

Az 1988-ban alakult, Sacramento-beli Psychosomatic együttes bejelentette ötödik sorlemezét, ami 'The Invisible Prison' címmel lát napvilágot augusztus 28-án, a Nefarious Industries kiadó jóvoltából.

A 'The Invisible Prison' albumra 12 modern thrash metal-himnusz került fel, némi death metal- és punk rock-beütéssel megfűszerezve. A lemez producere, hangmérnöke és mixere David Sanchez (Havok) volt, a Riffs or Die Recordings Stúdió falai között. A maszterizálást a neves Mark Lewis (Chimaira, Trivium, The Black Dahlia Murder) végezte el, az Audio Hammer Stúdióban.

A Jeff Salgado énekes-basszusgitáros által alapított és vezetett Psychosomatic zenekar nemrégiben kötött lemezszerződést a Nefarious Industries kiadóval. A banda egy évtizeden belüli harmadik (összességében az ötödik) nagylemeze, a 'The Invisible Prison' 2020. augusztus 28-án kerül forgalomba, az alább látható borítóval és dallistával:

01. We Don't Trust You
02. Riot Squadron
03.
Schizophrene
04.
Agents Of Surveillance
05. Labyrinth
06.
Fortune Dealer
07.
Pandora’s Crate
08.
Personality Agenda
09.
Invisible Prison
10. Serial Killer
11.
Highbinder
12.
Spiral Orthodox

Az albumről (amit bakeliten, CD-n és digitálisan lehet előrendelni) elsőként a 'We Don’t Trust You' című számot tették közzé. "Úgy éreztük, ez a dal remek felvezető az albumhoz; egyben tökéletes ízelítő azoknak, akik eddig nem ismertek minket. Egy tempós, gyűlölettel teli himnuszt hallhattok!" - mondta Salgado. Íme a premier:

A hivatalos album-előzetes itt érhető el:

Az 1988-ban alakult, Psychosomatic zenekar mindeddig összességében hat stúdióalbumot és négy videoklipet adott ki. A csapat az elmúlt három évtizedben rendszeresen turnézott USA- és Kanada-szerte - többek közt olyan legendák társaságában, mint az Exodus, a Vio-Lence, a Death Angel, az M.O.D., a Havok, a D.R.I., a Fear, a Possessed, az Arsis, a Warbringer, az Exmortus, a Black Breath, a Ghoul, a Possessed, a Phobia, a The Accused, az Eat The Turnbuckle, a Hammer Fight, a Deathwish, a Wartorn, a Dr. Know, a Verbal Abuse, az Attitude Adjustment és a Hirax.

A Psyhosomatic jelenlegi felállása így néz ki:

Jeff Salgado – basszusgitár, ének
Daniel Mills – gitár, vokál
Viktor Hansen – gitár, vokál
Toby Swope – dobok

Bővebb infók, hírek a bandáról és a jövőbeni koncertekről: officialpsychosomatic.com


PSYCHOSOMATIC - 5 év után új albummal jelentkezik a veterán kaliforniai thrash banda; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás