Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

IN/VERTIGO - itt a kanadai rockerek új videoklipje, a 'Take It'!


2020-07-17

A Calgary-beli hard rocker banda, az In/Vertigo frissen kiadta debütáló EP-jét, ami a 'Sex, Love & Chaos' címet kapta.

A 'Sex, Love & Chaos' című mini-album a Rockshots Records jóvoltából jelent meg. A négy-számos dal-kollekció "az In/Vertigo intenzitását, hajtóerejét és füleket kényeztető zenei kifejezésmódjait" prezentálja. 

"Szexi, szenvedélyes és kaotikus. Így jellemezhetnénk zenénket. Minden dalunk ezt a három dolgot reprezentálja valamilyen úton-módon. Célunk pedig, hogy lüktessenek a szívek, forrjanak az erek! Mi szeretnénk szexuális életed, közösségi életed, örömöd és bánatod, illetve a legmélyebb érzelmeid és emlékeid betétzenéje lenni" - közölték a banda tagjai.

Az EP megjelenését a 'Take It' című szám videoklipjének bemutatásával ünnepelte a banda.

"Ez volt az egyik első dal, amit bandánk megírt, és bátran mondhatjuk, hogy kiállta az idők próbáját, mivel már annak idején is remekül jellemezte ez a dal a jövőbeni zenei és hangzás-irányzatunkat. Egyébként 3-4 változatát is felvettük ennek a dalnak, de végül ez lett a végleges verzió".

Íme a klip-premier:

Alább megtekinthetők az In/Vertigo korábbi videoklipjei is:

A 'Sex, Love & Chaos' albumot itt lehet megrendelni.


IN/VERTIGO - itt a kanadai rockerek új videoklipje, a 'Take It'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás