Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a SOUTH OF EDEN zenekar bemutatkozó dala és videoklipje, a 'Dancing With Fire'!


2020-07-19

A Lava / Republic Records kiadók igazolták le a korábban Black Coffee néven működő South Of Eden zenekart. A négytagú, Ohio-beli csapat egy 'Dancing With Fire' című számmal debütált.

"Feszes riffek, elektromosan a végletekig töltött gitár-témák incendiary és mennydörgés-szerű ritmus-szekciók" alkotják ezt a single-dalt, mellyel bemutatkozik a közönségnek a South Of Eden együttes. A Grammy-díjas Greg Wells (Adele, Twenty One Pilots, Deftones) producer által "kezelt" 'Dancing With Fire' dalban a Columbus-beli zenekar a grunge műfaj dallamait ötvözi virtuóz classic-rock muzsikával, egyedi hangzással és "megannyi tökösséggel".

A banda a következőket közölte: "Tisztában voltunk vele, hogy első dalunknak magában kell foglalnia személyiségünket - mind zenei, mind vizuális tekintetben. A ‘Dancing With Fire’ pontosan erről szól; az egyéniségről. Maga a dal egyébként egy konfliktust mutat be; számunkra pedig az jelenti a konfliktust, amikor néhány 22 éves srác rockbandát próbál alapítani a legbizonytalanabb idők közepette... Kíváncsiak figyeljük, hogyan tolmácsolják az emberek ezt a dalt a saját életük tekintetében!".

A 'Dancing With Fire' című single meghallgatható lentebb, valamint letölthető itt. A dal hivatalos klipjét a banda első turnéján forgatták, egy Columbus-beli buli alkalmával (vendégként szerepel benne a Lava zenekar tagja, Jason Flom).

Bővebb infók, hírek a bandáról és a jövőbeni tevékenységekről: www.facebook.com/southofedenmusic


Itt a SOUTH OF EDEN zenekar bemutatkozó dala és videoklipje, a 'Dancing With Fire'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás