Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE ABSENCE - elkészült az ötödik album


2020-07-19

A floridai melodic death metal banda 2021 elején adja ki új albumát, az M-Theory Audio Records révén.

A The Absence új albuma - ami a 2018-as 'A Gift for the Obsessed' folytatása lesz - a dobos Jeramie Kling és a gitáros Taylor Nordberg saját tulajdonában álló stúdiójában, a Tampa-beli Smoke & Mirrors Productions falai között került rögzítésre. Jelenleg a hanganyag keverése zajlik; méghozzá a legendás svéd Fascination Street Stúdióban (Dimmu Borgir, Arch Enemy, Kreator), Ricardo Borges hangmérnök által.

Mike Leon basszusgitáros így nyilatkozott: "Ezen a lemezen a kedvenc zenei elemeim hallhatók. Ezek a legjobb dalok, amiket bandánk valaha is kiadott a kezéből. Még a saját elvárásainkat, határainkat és legvadabb álmainkat is felülmúltuk. Az a tény pedig, hogy a svéd Fascination Street Stúdió mesteri fülekkel rendelkező úriemberei vették kezükbe a mixelést és a masztert, csak még izgalmasabbá tsezi a dolgot! Hisszük, hogy valóban ez a The Absence legerősebb, legintenzívebb formája, és alig várjuk már, hogy veletek is megoszthassuk ezt a szörnyeteget!".

Hamarosan jönnek a friss hírek az új album kapcsán...


THE ABSENCE - elkészült az ötödik album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás