Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BLISS OF FLESH - új albummal készült a francia black-death banda; Jacsó Balázs rajzolta a borítót


2020-07-22

A sátánizmussal és különféle perverziókkal foglalkozó, francia blackened death metal csapat, a Bliss Of Flesh idén októberben adja ki új, 'Tyrant' című albumát.

A 2017-es 'Empyrean' album folytatásaként megjelenő, 'Tyrant' című lemez borítóját egy magyar művész, Jacsó Balázs készítette.

"Ezt a lemezborítót egy magyar művész, Balázs Jacsó vázolta fel, konkrétan a mi részünkre. Balázs - akit különféle középkori artisták inspiráltak - ezen történelmi korszak technikáit igyekezett feleleveníteni, a lehető legrészletesebb módon. Alapvetően Etienne de la Boétie koncepcióján alapul ez a mű; vagyis az önkéntes szolgaság illusztrációja látható itt. Balázs mindvégig arra törekedett, hogy kiemelje egy zsarnok hatalmának mindent elsöprő mértékét; ezáltal a szolga pozíciójába helyezze a nézőt és a hallgatókat. Ahogy azt láthatjátok, a kép figurájának nincsen arca. Ez azt jelenti, hogy mindenki beleképzelheti azt a zsarnokot, akik feltétlenül szolgálni választott. Mindannyian valakinek a kurvái vagyunk..." - közölte a zenekar. 

"A keret köré rajzolt három kör a behódolás három elemét szimbolizálja: az elnyomó erő korbácsát, a hatalmas jelképező koronát és az illúzionális szabadság reményét jelentő kulcsot. Olyan ez, mint a Szentháromság. Egyébként a zsarnok láncai is szét vannak törve - ez azt jelenti, hogy egykoron ő maga is szolga volt... illetve azt is, hogy életünk nagy részében legfőképpen önmagunk zsarnokai vagyunk. Olyan ez, mint egy ördögi kör".

A 'Tyrant' album dallistája így néz ki:

01. Serve
02. Genesis
03. Vanitas
04. Krieg
05. Hexis
06. Panem
07. Tyrant
08. Mors
09. Naturae

Hamarosan jönnek a további részletek, első ízelítők az új Bliss Of Flesh album kapcsán...


BLISS OF FLESH - új albummal készült a francia black-death banda; Jacsó Balázs rajzolta a borítót
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás