Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

NECK CEMETERY - bejelentette debüt-albumát a német horror-heavy metal banda


2020-07-22

A Neck Cemetery október 9-én adja ki bemutatkozó nagylemezét, a Reaper Entertainment jóvoltából.

A 'Born in a Coffin' című album 2020 februárja és márciusa között született meg, a híres Gernhart Stúdió dalai között, Martin Buchwalter (Tankard, Destruction, Tom Angelripper, Paul Di´Anno, Suidakra, stb.) producer társaságában. Vendégként két német metalista veterán szerepel az albumon - név szerint: Chris Boltendahl (Grave Digger) és Michael Koch gitáros (ex-Atlantean Kodex).

A 'Born in a Coffin' alább látható lemezborítóját az a Besil Wrathbone készítette, aki korábban a Sodom-nak is dolgozott; emellett pedig a Koloss nevezetű gördeszka-márka egyik illusztrátora.

"Szevasztok, nyaktörők! Boldogan mutatjuk be debütáló albumunk, a 'Born in a Coffin' borítóját, amit az a Besil Wrathbone készített, akivel több alkalommal is együtt dolgoztunk már korábban. Célunk az volt, hogy életre keltsük az eredeti Mesék a kriptából-feelinget, és érzésünk szerint Besil ebben kiváló munkát végzett! Hamarosan közzétesszük az album további részleteit is!" - közölte a banda.

...Addig is lentebb elérhető egy mini-dokumentumfilm, amiben a Neck Cemetery első koncertjének összefoglalóját láthatjuk:


NECK CEMETERY - bejelentette debüt-albumát a német horror-heavy metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás