Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Egykori és jelenlegi Skeletonwitch / Wolvhammer tagok egyesültek a PULCHRA MORTE zenekarban - ősszel jön a második album


2020-07-22

A death / doom metal zenében utazó Pulchra Morte zenekar a Chicago-i Transcending Records-szal kötött lemezszerződést második stúdióalbumára.

A Pulchra Morte (ˈpul.kʰra / ˈmɔr.te) együttes 2017-ben alakult, azzal a céllal, hogy változatos hangzású zenéjükkel kitűnjenek a jelenkori, túltelített extrém metal-színtérről. Dalaiknak egyszerre van pusztító súlya, egyedülálló atmoszférája és különleges feelingje.

A banda 2019-ben adta ki debütáló, 'Divina Autem Et Aniles' című albumát, melyen a '80-as évek végének és a '90-es évek elejének hírhedt doom / death metal-legendái előtt tisztelegtek. A 2019-es évben számos koncertet adott a csapat: felléptek többek közt a Full Terror Assault Open Air V fesztiválon, valamint több teltházas klubban, az 1349 együttes, az Uada és a Cloak észak-amerikai turnéjának előzenekaraként.

A Pulchra Morte jelenlegi felállását Adam Clemans énekes (Skeletonwitch, Wolvhammer) és John Porada basszusgitáros (Wolvhammer, Abigail Williams) vezetik. Mellettük Jarrett Pritchard szólógitáros (Eulogy, Brutality), Clayton Gore dobos (Eulogy, Harkonin) és Jeffrey Breden ritmusgitáros (Leagues Below) alkotják a csapatot.

A Pulchra Morte ezév elején kiadott egy új, 'Knife Of The Will' című kislemez-nótát (a Decibel Magazin mellékleteként) - ez az első ízelítője a banda soron következő, második, egyelőre cím nélküli nagylemezének, ami várhatóan 2020 őszén jelenik meg, új kiadójuk, a Transcending Records jóvoltából. Hamarosan jönnek a friss hírek... de addig is itt meghallgatható a vadonatúj szám:


Egykori és jelenlegi Skeletonwitch / Wolvhammer tagok egyesültek a PULCHRA MORTE zenekarban - ősszel jön a második album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás