Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Július végén lát napvilágot Anneke van Giersbergen és a Kamerata Zuid kamarazenekar közös koncertlemeze


2020-07-22

Az egykori The Gathering / jelenlegi VUUR énekesnő Anneke van Giersbergen és a Kamerata Zuid együttes közös kiadványa július 31-én lát napvilágot.

2019 decemberében Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering) és a Kamerata Zuid kamarazenekar több közös koncertet adtak a dél-hollandiai Észak-Brabant tartományban, ahol maga az énekesnő is felnőtt annak idején.

Anneke többnyire saját szóló-dalait adta elő a turnén, "klasszikus zenei csavarral" megspékelve, de elhangzott néhány híres ária átdolgozása is, valamint az énekesnő vadonatúj dala, a 'Let The Light In', amit egy neves holland zeneszerző, Anthony Fiumara közreműködésében szerzett. A dalok hangszereléséért (a címadó dal kivételével) egyébként Ruud Peeters felelt.

A szóban forgó turné mind a hét koncertjét professzionális kellékekkel rögzítették; majd pedig Frank Adams zenei rendező / karmester és Anneke saját maguk kiválogatták a legjobb performanszaikat. Ebből született meg egy új koncertalbum, amit Jonathan Heywood producer, Guido Aalbers (Giesound) mixer és Darius van Helfteren master-mester társasgában készítettek el.

A 'Let the Light in' című kiadvány 2020. július 31-én jelenik meg, az alább látható, Hajo Müller által készített borítóval, digitális formában.

A lenti lejátszón megrendelhető a koncertlemez és meghallgatható a 'Circles' című szám hivatalos felvétele:

Anneke van Giersbergen legutóbbi koncert-kiadványa 2018 novemberében jelent meg, 'Symphonized' címmel. Az énekesnő azév májusában két nagyszabású, nagyzenekari hangszerelésű koncertet adott, a hágai Residentie Orkest társaságában - ezt dokumentálja a 'Symphonized' című kiadvány, amiről bővebben itt írtunk.


Július végén lát napvilágot Anneke van Giersbergen és a Kamerata Zuid kamarazenekar közös koncertlemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás