Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a NAPALM DEATH új dala, a 'Backlash Just Because'!


2020-07-24

A legendás grindcore banda, a Napalm Death 'Throes of Joy in the Jaws of Defeatism' címmel adja ki új nagylemezét, amiről itt az első nyilvános dal!

A Napalm Death a brit Parlour Stúdió falai között kezdte meg új albuma munkálatait; méghozzá régi partnere, Russ Russell producer társaságában. Az új lemez a 2015-ös 'Apex Predator - Easy Meat' album régóta várt folytatása lesz. Az alább látható lemezborító Frode Sylthe műve.

A 'Throes of Joy in the Jaws of Defeatism' - ami szeptember 18-án jelenik meg, a Century Media Records jóvoltából - "felvonultatja a Napalm Death mindenkori instrumentális extrémitását és dalszövegeinek szókimondó mivoltát; méghozzá 12 durva és könyörtelen hangzású grindcore-himnuszon keresztül".

A tracklista:
01. Fuck The Factoid
02. Backlash Just Because
03. That Curse Of Being In Thrall
04. Contagion
05. Joie De Ne Pas Vivre
06. Invigorating Clutch
07. Zero Gravitas Chamber
08. Fluxing Of The Muscle
09. Amoral
10. Throes Of Joy In The Jaws Of Defeatism
11. Acting In Gouged Faith
12. A Bellyful Of Salt And Spleen

A Shane Embury, Mark ‘Barney’ Greenway és Danny Herrera alkotta Napalm Death elsőként a 'Backlash Just Because' című számot osztotta meg; méghozzá dalszöveges videó formájában, ízelítőképpen az album előrendeléséhez.

Greenway így szólt: "Konkrétan ez a dal hozott formában engem, miközben az új album szövegeit írtam. Egy érdes, rekedtres és egyben tradícionális nótáról van szó, ami egyben csípős és disszonáns is, illetve fülbemászó - már a dühögő zajok esetében beszélhetünk ilyesmiről. Dalszövegi szempontból a könnyű prédák kiszolgáltatottságáról és paranoia-szításról van szó, aminek manapság én magam is rendszeresen áldozatául esek. A dal végefelé egyébként igazán elengedem: szórványos vokálokra - egy ponton pedig ugató-őrületre - kell itt számítani. Igazán szeretetteljes ez az egész!".


Itt a NAPALM DEATH új dala, a 'Backlash Just Because'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás