Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [529. rész]


2020-07-25

Így szól tökéletesen a modern kelta zene! ...vagyis: ír népzene, újkori olasz módra!!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 529. rész

THE SIDH - 'Iridium'

A The SIDH egy electro / rock / kelta folkzenei formáció Olaszországból. A csapat a világ számos nagyszínpadán fellépett, és megszámlálhatatlan tévés szereplésük is volt. Köszönhetően zenéjük "féktelen, kirobbanó energiájának", több százezer rajongójuk van, és a YouTube-on is több milliós nézettségekkel büszkélkedhetnek. A Spotify-on nem mellesleg a 2018 / 2019-es év folyamán a The SIDH volt az egyik leghallgatottabb együttes!

A csapat mindezen felül több top 10-es albummal / kislemezzel / iTunes-Amazon-Google Play listás helyezéssel dicsekedhet. A legismertebb slágereik közt a van a 'Nitro', az 'Another Way To Fly', az 'Iridium' és a 'Shake That Bagpipe'. A zenekar a jelenkor legnevesebb kelta zenei előadóival (Lindsey Stirling, Carlos Nunez, Ross Ainslie, Hevia, Red Hot Chilli Pipers, stb.) állt már egy színpadon.

A The SIDH jelenlegi felállását Iain Alexander Marr skótdudás / síp-mester, Federico Melato zongorista / ütős, Salvatore Pagliaro gitáros és Michael Subet basszusgitáros alkotja.

A The SIDH megtalálható a Facebookon, de saját honlapja is van a zenekarnak.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [529. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás