Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

IGNITED - hivatalos formában is megjelenik a brazil heavy metal banda debütáló albuma, a 'Steelbound'


2020-07-24

A brazil heavy metalista Ignited együttes a Voice Music kiadóval kötötte meg első lemezszerződését.

Az Ignited 'Steelbound' című debüt-albuma az Estúdio Fusão falai között került rögzítésre, Thiago Bianchi (Noturnall, ex-Shaman) producer társaságában. A lemez borítóját a neves Gustavo Sazes készítette; a brazil művész, aki korábban olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a Manowar, az Arch Enemy, a Morbid Angel és a Dream Evil.

Habár az Ignited már 2019 novemberében kiadta a 'Steelbound' albumot, mindeddig csak digitális formában volt elérhető a lemez. Most azonban - miután szerződést kötött a banda a Voice Music kiadóval - fizikális változatban is elérhetővé vált az anyag (minderről itt találhatók bővebb infók).

Dalton Castro gitáros a következőket nyilatkozta: "Az, hogy szerződést köthettünk a Voice Music kiadóval, jelentős siker számunkra, és nagyon izgatottak vagyunk atekintetben, mit hoz a jövő! Nagyon örülünk, hogy az egyik legjobb brazil rock / metal kiadóval dolgozhatunk együtt, melynek vezére Silvio Golfetti, aki a ‘80-as évek óta hordozza a magasban a metalzene zászlaját, és a helyi színtér egyik legnagyobb támogatója”.

Az "erőteljes, lenyűgüző és lebilincselő heavy metal-himnuszokkal teli" 'Steelbound' albumot az alábbi lejátszón lehet végighallgatni:


IGNITED - hivatalos formában is megjelenik a brazil heavy metal banda debütáló albuma, a 'Steelbound'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás