Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Két videoklipes dallal vezeti fel debütáló albumát a THE GEORGIA THUNDERBOLTS együttes


2020-07-27

"Legyen az akár a Mississippi-folyó partjain, vagy épp a vidéki Angliában, a rock 'n' roll mindenhol élő, létező jelenségként tartható számon".

Ezzel a ténnyel fellelkesítve húzza a talpalávalót az Appalach-hegység csúcsairól származó, Georgia-beli együttes, a The Georgia Thunderbolts, ami lélekkel teli southern, blues és nyers rockzenét játszik, "a szív legmélyéről".

Az új banda debütáló mini-albuma augusztus 21-én jelenik meg, a Mascot Records jóvoltából. A lemezt pedig két videoklipes dallal vezeti fel a csapat: frissen megjelent ugyanis a 'Looking For An Old Friend' és a 'Lend A Hand' című single!

"Időtálló, klasszikussal hangzással próbálkozunk, amit modern csavarokkal és friss attitűddel tarkítunk" - így mutatja be bandája zeneiségét az énekes TJ Lyle, akit Riley Couzzourt és Logan Tolbert gitárosok, Zach Everett basszusgitáros-billentyűs és Bristol Perry dobos kísér. "Mindannyian rockzenén nőttünk fel" - tette hozzá Riley. "Ha három szóval kellene jellemezni saját magunkat, akkor a 'kitartó', az 'elkötelezett' és a 'lelkes' lenne az a három szó". Bristol erre rákontrázott: "Szerintem pedig ha három szót kéne mondani, akkor a 'Rock And Roll' lenne az!".

Az ötszámos 'The Georgia Thunderbolts' EP itt rendelhető elő. Ízelítőképpen itt megtekinthető a két videoklip:

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/GAThunderbolts


Két videoklipes dallal vezeti fel debütáló albumát a THE GEORGIA THUNDERBOLTS együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás