Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Hallgasd meg a CYTOTOXIN új, 'Dominus' című számát!


2020-07-29

A német brutál-death banda 'Nuklearth' címmel adja ki új albumát augusztus végén. Erről a lemezről jelent most meg egy friss dal, ami itt meghallgatható / megtekinthető hivatalos videoklip formájában:

Az 1986-os év április 26.-i napjának estéjén történt egy világmegváltó baleset: felrobbant Ukrajnában a csernobili atomerőmű. Ez a katasztrófa és annak következményei ihlették a Cytotoxin megalakulását annak idején (2010-ben), és ezek inspirálták az új, 'Nuklearth' című album teamtikáját és zeneiségét is.

A 'Nuklearth' album 2020. augusztus 21-én jelenik meg világszerte, a Unique Leader Records jóvoltából.

2011-ben adta ki a banda saját gyártású debütáló albumát, a 'Plutonium Heaven'-t, amit követően nem sokkal később be is vonultak a híres Kohlekeller Stúdióba (Aborted, Benighted, stb.), hogy felvegyék a 'Radiophobia' című folytatást. A 'Radiophobia' lemezt 2012-ben adta ki a Unique Leader Records; ezt követően pedig rendszeres turnékat és európai fesztivál-fellépéseket bonyolított le a csapat. 2017 januárjában ismét visszatértek a Kohlekeller falai közé, és felvették a harmadik, 'Gammageddon' című nagylemezt, ami azév végén látott napvilágot. Most pedig a banda készen áll a világ leigázására; méghozzá egy új "halálos fegyver", a 'Nuklearth' album révén. Jobb, ha mindenki magánál tartja a gázálarcot!!!

További infók, hírek a bandáról és az új lemezről: www.cytotoxin.de


Hallgasd meg a CYTOTOXIN új, 'Dominus' című számát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás