Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a finn MEMOIRA zenekar harmadik albumának címadó dala és videoklipje: 'Carnival Of Creation'!


2020-07-29

A finn Memoira együttes harmadik stúdiólemeze, a 'Carnival of Creation' 2020. szeptember 25-én lát napvilágot az Inverse Records jóvoltából.

Ízelítőképpen most megjelent az album címadó dalának hivatalos videoklipje - ez lentebb megtekinthető.

"A 'Carnival Of Creation' minden bizonnyal a legepikusabb dal, amit valaha is kiadtunk a kezünk közül. A dal szövege a művészet, a zene, az irodalom és egyéb kreatív gondolkodás felfedezéséről szól. Hogyan fejlődnek a dolgok a történelem előrehaladtával, és hogyan változnak a stílusok az egyes kultúrákban. Ez a dal olyan, mint egy hullámvasút, ami a kreatív gondolkodás folyamatait járja körül. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk ezzel a dallal, ami egyébként tökéletesen jellemzi az egész albumot!" - közölte a Memoira.

A Memoira Finnországból, Pori és Jyväskylä városából származik. Zenei tekintetben szimfónikus / gótikus metalt játszanak. Mindeddig két stúdióalbumuk jelent meg világszerte (2009 - 'Memoira', 2012 - 'Memories, Tragedies, Masquerades'); egy négyéves kihagyás után pedig megalkották harmadik nagylemezüket, a 'Carnival of Creation'-t, amit az Inverse Records fog kiadni, 2020. szeptember 25-én, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Dawn of Time
02. Carnival of Creation
03. Queen Element
04. Hunter's Moon
05. Dark Passenger
06. Shooting Star
07. Snowglobe
08. Crimson Bride Symphony

A Memoira jelenlegi felállását Annika Jalkanen énekesnő, Jani Puusa és Hannu Lindholm gitárosok, Lassi Nuolivaara billentyűs-zongorista, Niko Laaksonen basszusgitáros és Matti Virtanen dobos alkotja.

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/MemoiraOfficial


Itt a finn MEMOIRA zenekar harmadik albumának címadó dala és videoklipje: 'Carnival Of Creation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás