Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új stúdióalbummal tér vissza a francia death metalista LOUDBLAST zenekar - így néz ki a 'Manifesto' borítója és dallistája!


2020-07-29

Az immáron 35 év fennálló, francia "deathrash" banda bejelentett egy vadonatúj nagylemezt, ami 6 évvel a 'Burial Ground' album megjelenése után lát napvilágot.

A Loudblast a Vamacara Stúdióban vette fel új, 'Manifesto' című albumát, aminek producere HK Krauss és a banda vezére, Stéphane Buriez volt. A 'Manifesto' 10 vadonatúj dalt (a limitált változatok ennél is többet) tartalmaz.

Az alább látható lemezborítót a legendás Eliran Kantor (Testament, stb.) készítette, aki így nyilatkozott: "Stéphane elárulta nekem az albumcímet, én pedig még aznap este kiötlöttem a tervet, miután legfeküdtem aludni: elképzeltem egy könyvet, ami ahelyett, hogy felvilágosulást nyújtana (amit rendszerint kiáradó fénycsóvákkal szoktunk ábrázolni), árnyékokat áraszt magából. Aki ezt a könyvet olvassa, azt a gonosz sötétség szállja meg".

Stéphane Buriez énekes-gitáros frontember a következőképpen nyilatkozott az új album zeneisége kapcsán: "Ez az album erős érzelmekkel tölt el engem; lévén a dalszövegek témája az élet és a társadalom káoszáról, az emberiség sötét korszakairól és mindennapi gonosz tetteiről szól. Zeneileg a 'Manifesto' magában foglalja előző albumunk, a 'Burial Ground' stílusjellemzőit, egyben pedig a 'Disincarnate', a 'Sublime Dementia' és a 'Cross the Threshold' albumok hangulatát; vagyis egy vérbeli Loudblast-lemezre kell számítanotok!".

A 'Manifesto' albumon mutatkozik be a Loudblast új tagja, Frédéric Leclercq basszusgitáros (ex-Dragonforce), aki hozzátette: "Míg bizonyos zenei elemeket megőriztünk a 'Burial Ground' albumról  különösen a hangzás alapvető sötétségét -, arra törekedtünk, hogy visszatérjünk a Loudblast gyökereihez. Stílusilag tehát egy olyan balanszot kell elképzelni, amit a 'Disincarnate' brutalitása, illetve a 'Sublime Dementia' technikássága és dallamossága képez".

A 'Manifesto' várhatóan 2020 novemberében jelenik meg, az alább látható borítóval és dallistával (ami egyelőre nem a végleges sorrendben szerepel itt):

"Todestrieb"
"Solace In Hell"
"Erasing Reality"
"The Promethean Fire"
"Invoking To Justify"
"Into The Greatest Of Unknowns"
"Infamy Be To You"
"It Hides Until It Feeds"
"Festering Pyre"
"Unit 731"

Hamarosan jönnek a friss hírek, további részletek, premierek az új album kapcsán...

A Loudblast legutóbbi nagylemeze, a 'Burial Ground' 2014. április 28-én jelent meg, a Listenable Records jóvoltából - erről itt írtunk bővebben.


Új stúdióalbummal tér vissza a francia death metalista LOUDBLAST zenekar - így néz ki a 'Manifesto' borítója és dallistája!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás