Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az ANGELES zenekar új single-dala, a 'Start Living'!


2020-07-29

Az Angeles nevezetű, L.A.-beli rockbanda néhány hete adta ki debütáló albumát.

Az Angeles bemutatkozó albuma 2020. július 3-án jelent meg, a Dark Star Records jóvoltából, 'Hell on High Heels' címmel.

Az album legfrissebb single-dala, a 'Start Living' itt érhető el:

A 'Hell on High Heels' című nagylemez első single-dala, a 'Freedom' egy évvel az album-megjelenés előtt, 2019. június 14-én látott napvilágot. A single digitális formában (iTunes) jelent meg, a lentebb látható, Jeffrey A. Swanson (Dark Star Records) által tervezett borítóval.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk új, 'Freedom' című dalunkat! Ez a mi "július 4.-nótánk"; vagyis a szabadságról, a szabad életről szól! Élvezzétek és terjesszétek a szabadság igéjét!" - közölte a banda.

A Dark Star Records és a Sony továbbá kiadott egy másik, speciális Angeles-single-t, ami a 'Rolling Like Thunder' címet viseli - erről bővebb infók itt olvashatók.

Az új album stúdiós munkálatait összefoglaló videó-sorozat két része lentebb tekinthető meg.

A csapat 2019. június 8-án fellépett a Santa Clarita-beli Canyon Club-ban. A koncert teljes felvétele itt tekinthető meg:

Az Angeles felállását Demon Dale gitáros, Gwendolyn Casella énekes, Cal Shelton basszusgitáros és Danny Basulto dobos alkotja.


Itt az ANGELES zenekar új single-dala, a 'Start Living'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás