Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

OBSIDIAN KINGDOM - eljött "a tiltott vágyak, az elfojtott szexuális érzelmek ideje és a tudatalatti elme sötét bugyra"


2020-07-31

A spanyol extrém / progresszív metal banda szeptember 25-én adja ki új, 'Meat Machine' című stúdióalbumát, a Season Of Mist jóvoltából.

A 'Meat Machine' című album egy "hangos zenei kaland, ami olyan kitaszított lelkületű és harsogó, mint egy iskolai lövöldöző szerelmes levele. Ez a perverz album egy rémálomszerű világba kalauzolja el a hallgatókat, ahol a tiltott vágyak, az elfojtott szexuális érzelmek és a tudatalatti elme sötét bugyrai érvényesülnek".

Az új albumot Rider G Omega énekes-gitáros, Ojete Mordaza Ii dobos, Om Rex Orale basszusgitáros, Viral Vector Lips gitáros-vokalista és Jade Riot Cul szintetizátoros rögzítette, mint a 2016-os 'A Year with No Summer' nagylemez folytatása.

A 'Meat Machine' alább látható borítója Ritxi Ostáriz és Elena Gallén műve.

A tracklista:
01. The Edge
02. The Pump
03. Mr Pan
04. Naked Politics
05. Flesh World
06. Meat Star
07. Spanke
08. Vogue
09. Womb Of Wire
10. A Foe

Az új album első single-dala, a 'Meat Star' lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában, amit Ferran Ureña (Vivir Rodando) és Eric Morales (Universal Music Group) rendezett és producelt, bemutatván "az emberi faj primitív természetét".

"Ez a kisfilm Alejandro Jodorowsky vagy éppen Kenneth Anger varázslatos munkásságát idézi. A 'Meat Star' egy bizarr, álomszerű odüsszeia, ahol a régmúlt és a jelenkor szimbólumai kéz a kézben járnak egymás mellett, egy igazán intenzív üzenetet közvetítvén: életed értelme váratlanul rád fog találni, de ennek az ára a halál valamilyen formája lesz. A 'Meat Star' dal a nehézségek leküzdéséről és a fájdalom elfogadásáról, valamint a valódi életcél és értelem felfedezéséről, az átalakulásról és az ezzel járó áldozatokról szól. Ez a te keresztre feszítésednek a himnusza; egy óda a végzet regeneratív hatalmához; ahol a pillanathoz, amikor rájösz, hogy a megadás a győzelem egyetlen módja".

A 'Meat Machine' album előrendelési infói itt érhetők el.


OBSIDIAN KINGDOM - eljött
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás