Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Klip-premier: FROM ASHES TO NEW - 'Scars That I'm Hiding' (feat. Anders Fridén)


2020-07-31

A From Ashes To New zenekar az In Flames énekesével közös dalhoz készített videoklipet, mint az új, The Retaliators című film betétdala és előzetese. Íme a premier:

A pennsylvaniai From Ashes To New zenekar 2020. augusztus 28-án jelenteti meg harmadik, 'Panic' című nagylemezét, ami a 2018-as 'The Future' album folytatása.

A 'Panic' lemezt ugyanaz a felállás rögzítette, mint elődjét, a 'The Future' albumot; az új lemez 'Scars That I'm Hiding' című dala pedig szerepelni fog a 2020 őszén bemutatásra kerülő horror-thriller filmben is, a The Retaliators-ben. A filmhez egyébként Tommy Lee, a Five Finger Death Punch, a Papa Roach, a The Hu, az Ice Nine Kills és az Escape The Fate is adott dalokat; sőt, jó páran kameózni is fognak a moziban, akárcsak a From Ashes The New tagjai. A FATN zenéje egy másik idei filmben, a Sno Babies-ben is felbukkan majd.

A From Ashes To New új lemezéről korábban két single-dal jelent meg; a címadó szám és a 'What I Get' - mindkettő elérhető lentebb hivatalos videoklip / audió formájában:

Bővebb infók, hírek a zenekarról és az új albumról: www.facebook.com/FromAshesToNew


Klip-premier: FROM ASHES TO NEW - 'Scars That I'm Hiding' (feat. Anders Fridén)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás