Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SEVENDUST - októberben érkezik a 'Blood & Stone' album


2020-08-01

A Sevendust 13 stúdióalbumát 'Blood & Stone' címmel adja ki a Rise Records, 2020. október 23-án.

A Sevendust új albuma a neves producer, Michael “Elvis” Baskette (Alter Bridge, Tremonti, Slash, stb.) közreműködésében született meg. A 'Blood & Stone' itt rendelhető elő különféle változatban.

Kezdve az új album 'Dying To Live' című nyitó-dalának pulzáló intrójával, a lemezt záró, nagysikerű Soundgarden-feldolgozásig ('The Day I Tried To Live'), a Sevendust ismét bebizonyítja, hogy 25 év alatt semmit nem lankadt a banda energiája és lelkesedése. Az olyan új nóták, mint a 'Love', a 'Blood From A Stone', a 'Kill Me' vagy az 'Against The World' tökéletesen összefoglalják a tényt, miért szeretik a zenekar rajongók százezrei immáron több mint két évtizede. Lajon Witherspoon, Clint Lowery, John Connolly, Vince Hornsby és Morgan Rose ismét magasra emelte a lécet a 'Blood & Stone' albummal!

A tracklista:
01. Dying To Live
02. Love
03. Blood From A Stone
04. Feel Like Going On
05. What You’ve Become
06. Kill Me
07. Nothing Left To See Here Anymore
08. Desperation
09. Criminal
10. Against The World
11. Alone
12. Wish You Well
13. The Day I Tried To Live (Soundgarden feldolgozás)

A banda néhány hete mutatta be egyik legújabb felvételét; a Soundgarden klasszikus, 'The Day I Tried To Live' című számának feldolgozását. A Sevendust-nak ez a feldolgozás volt az első kiadványa a 2018-as 'All I See Is War' album megjelenése óta. Hasonlóan az album gyakorlatához, az új felvételt producere is Michael “Elvis” Baskette volt.

A 'The Day I Tried To Live' dalt azért választották ki feldolgozásra a Sevendust tagjai, mert észrevették, hogy napjaink társadalmi változásai globális szinten egyre súlyosabb irányba haladnak. E dal üzenete pedig az, hogy meg kell tanulnunk jobbá tenni a saját életünket, és másokét is - jelenleg pedig relevánsabb ez az üzenet, mint annak idején, 1994-ben, amikor a Soundgarden eredetileg kiadta ezt a számot.

"A Soundgarden egy igazán fontos banda volt a Sevendust számára. Már bandánk megalapítására is nagy hatással voltak, és azóta is töretlenül a kedvenceink" - nyilatkozta a Sevendust frontembere, Lajon Witherspoon. "Nemrég szóba jött, hogy fel kellene dolgoznunk egy dalt tőlük - ezt pedig megvitattuk producerünkkel, Elvis-szel is, aki a 'The Day I Tried To Live' dalt javasolta. Személy szerint én konkrétan minden dalukkal kiegyeztem volna.... Már amikor először meghallottam ezt a nótát, éreztem, hogy a dal szövege mennyire időtálló lesz. Arról szól ez a dal, hogy ne féljünk új dolgokkal kísérletezni, és ne féljünk változtatni az életmódunkon. Erre márpedig minden nap látunk példákat, mivel tudjuk, mi zajlik jelenleg a világban. Részünkről megtiszteltetés és nagyszerű élmény, hogy feldolgozhattuk ezt dalt. Köszönet Neked, Chris Cornell és a Soundgarden!".

A feldolgozáshoz készült szöveges videót Wayne Joyner (Dream Theater, stb.) készítette. A digitális kislemez itt vásárolható meg.

A Sevendust - annak ellenére, hogy még nem csengett le teljesen a COVID-19 járvány - nemrég bejelentett néhány fellépést: idén szeptembeben fellépnek az Orlando-beli Rebel Rock 2020 fesztiválon (ha nem marad el); 2021 februárjában pedig Ausztráliában turnéznak.

Bővebb infók és a teljes turné-beosztás itt érhető el.


SEVENDUST - októberben érkezik a 'Blood & Stone' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás