Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRAFTING THE CONSPIRACY - nyár végén megjelenik a 'The Cosmic Key' második része; itt az új dal, az 'Equilibrium (Earthbound II)'!


2020-08-07

Ctc
 

A Crafting The Conspiracy zenekar 2014-ben alakult a texasi Odessa városában. Az elmúlt években a csapat olyan nevesebb bandákkal turnézott Észak-Amerika-szerte, mint a Thy Art Is Murder, a Soulfly és a Within The Ruins. 2015-ben megjelent bemutatkozó EP-jük, a 'Human Error', 2018-ra pedig elkészült ennek folytatása, azaz az első nagylemez, a 'The Cosmic Key'. Ez egy kétrészes koncept-album sorozat, aminek második epizódja 2020. augusztus 28-án jelenik meg.

A 'The Cosmic Key II' album felvételei Connor Reibling hangmérnök társaságában zajlottak, a Hollowed és a Brojob stúdiók falai között. Az új lemez borítóját Caelan Stokkermans (The Acacia Strain, Soreption, Lorna Shore) készítette. Az Innerstrength Records jóvoltából megjelenő albumon vendégként vokálozik Michael Alvarez (Flub), Jamie Hanks (I Declare War) és Christina Rotondo.

A tracklista:
01. Prologue (feat. Berry)
02. Autonomy Of Ascension (feat. Michael Alvarez / Flub, Jamie Hanks / I Declare War)
03. Serenisis
04. Equilibrium/Earthbound II (feat. Christina Rotondo)
05. Cosmic Key I: Aberration
06. Cosmic Key II: Polymerization
07. Cosmic Key III: Dream Sequence

Az új nagylemez első két ízelítője az 'Equilibrium (Earthbound II)' és a 'Cosmic Key III: Dream Sequence' című számok, amik itt meghallgathatók, ízelítőképpen az előrendeléshez:

A bandáról és az új albumról bővebb infók, hírek a Facebookon találhatók.

 

CRAFTING THE CONSPIRACY - nyár végén megjelenik a 'The Cosmic Key' második része; itt az új dal, az 'Equilibrium (Earthbound II)'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás