Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberben debütál Rogga Johansson és Håkan Stuvemark új old-school death metal bandája, a GHOULHOUSE - itt az új dal!


2020-08-14

Rogga Johansson (Paganizer, Ribspreader, Revolting) és Håkan Stuvemark (Wombbath) egy új "horror-megszállott" death metal bandát alapított Ghoulhouse néven.

Mi történik, amikor két old-school svéd death metalista úgy dönt, hogy létrehoz valami mocskosat, ami még az ő általános szintjüknél is rohadtabb? Ebből lesz a Ghoulhouse! A Horror Pain Gore Death Productions kiadó igazolta le ezt az új OSDM bandát, melynek debütáló, 'Rigor Mortis Intermezzo' című albuma 2020. szeptember 11-én lát napvilágot.

A Ghoulhouse két svéd death metal-legenda, Rogga Johansson (Paganizer, Ribspreader, Revolting) és Håkan Stuvemark (Wombbath) agyának szüleménye. Az új bandára olyan legendák voltak a legnagyobb zenei hatással, mint az Impetigo és a Repulsion, de némi crust és tradícionális grindcore is szorult a zenekar dalaiba, melyeket "hullaszagú és horrorisztikus" szövegek tarkítanak. Könnyen lehet, hogy ez lesz a 2020-as év legundorítóbb kiadványa... ami a valódi nekro-fanatikusoknak szól!

Az Autopsy, a Boneyard, a Dismember, az Exhumed, a Haemorrhage, a Gruesome Stuff Relish, az Impetigo és a Repulsion rajongóinak ajánlott 'Rigor Mortis Intermezzo' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Maze Of Human Bones
02. The Beast Of The Morgue
03. Necroholics Anonymous
04. Rigor Mortis Intermezzo
05. Loveshack Graveyard
06. Ghoulhouse Theme
07. Rotten Flesh Ballet
08. Needle And Thread For The Rotting Undead
09. Sawlaw
10. Zombified And Berserk
11. Ghoulhouse
12. Decomposition Beat

Az albumot a Bandcamp-en lehet előrendelni digitálisan és CD-n. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Maze Of Human Bones', itt pedig a 'Necroholics Anonymous' című szám.


Szeptemberben debütál Rogga Johansson és Håkan Stuvemark új old-school death metal bandája, a GHOULHOUSE - itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás