Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a NIGHT COBRA új kisfilmje, az 'Escape From Earth'!


2020-12-02

A houstoni heavy metal banda - amit a Necrofier, a Venomous Maximus, a Killer Hearts és a The Satanic Overlords Of Rock N Roll egyes tagjai alkotnak - "kötetlen zenét játszik az elégedetlenség korában".

A Night Cobra ütős és pörgős rock 'n' roll / metal zenéje remekül hangzik a banda debütáló, 'In Praise of the Shadow' című mini-albumán, ami digitálisan és kazettán megrendelhető a Bandcamp-en; alább pedig teljes egészében végighallgatható:

"Ezek a Night Cobra dalok a punk és a heavy metal műfaj beton- és acélgyárában születtek" - mondta a banda énekese, Christian Larson. "A világ lángokban áll; mi pedig keressük a kiutat, ami távol repít minket a Földtől!".

Frissen megjelent az EP 'Escape From Earth' című számának hivatalos, Dwayne Cathey által rendezett videója, ami egy "5 és fél perces kisfilm, mely John Carpenter azonos című filmjéből (és annak Escape from New York című folytatásából) merít ihletet".

"A Night Cobra klasszikus heavy metalista stílusa tökéletesen passzol az Escape from New York és az Escape from LA filmek disztópikus jövőképéhez" - nyilatkozta a Night Cobra frontembere. "'Escape From Earth' című számunk konkrétan a harmadik John Carpenter-film témáján alapszik; azon a filmen, ami sosem készült el. Egyfajta főhajtásként is szánjuk tehát ezt a videót, Carpenter munkássága felé".

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/NightCobra


Itt a NIGHT COBRA új kisfilmje, az 'Escape From Earth'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás