Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MY DEATH BELONGS TO YOU - októberben debütál az egyszemélyes svájci funeral death-doom banda


2020-08-07

A My Death Belongs To You nevezetű projekt 'The world seems to be fading' címmel adja ki debütáló albumát 2020. október 10-én, az örmény Funere kiadó révén.

A My Death Belongs To You projektet egyetlen zenész, az underground extrém metalista körökben jól ismert Bornyhake Ormenos (Borgne, Pure, Enoid, Ancient Moon, The Path Of Memory, stb.) alkotja. Ezt a formációt 2013-ban alapította Ormenos, azzal a céllal, hogy "kísérteties és lesújtó zenei hangok révén jelenítse meg a magány és a fájdalmak okozta gyötrelmet".

A projekt debütáló albumra mostanra készült el, 'The world seems to be fading' címmel. Ez a lemez egy vérbeli funeral doom / death metal-ópusz, amit teljes egészében Bornyhake Ormenos kreált. Ő egy svájci metalzenész, aki "egy olyan országban él, ahol mindenki lassú, de mégsem tudnak semmit a funeral doom metal zenéről"... Ez az album "a magányosak és a doom-rajongók új himnusza", ami garantáltan ínyére válik majd az Evoken, a Shape Of Despair, az Esoteric, a Bell Witch vagy a Mournful Congregation rajongóinak.

A 'The world seems to be fading' albumot a Chaos Stúdióban írta és rögzítette Ormenos. Az örmény Funere kiadó 2020. október 10-én dobja piacra a lemezt, ami az alábbi lejátszón előrendelhető. Ugyanitt hallgatható meg az első nyilvános dal, a 'Your Dark Embrace':

"Ez az album kísérteties és rejtőzködő háttérzajokon át repíti a hallgatót ezer húr grandiózus és hangos lüktetéséig. A nyomasztó agresszivitást magasztos elmélkedések váltják - ezáltal teljesedik ki a nyugtalanság és a gyász erejének hatalma".


MY DEATH BELONGS TO YOU - októberben debütál az egyszemélyes svájci funeral death-doom banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás