Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Októberben adja ki második albumát az Astral Doors egyes tagjaival felálló FREAKS AND CLOWNS együttes - itt az új klipes dal, a 'Justice Elite'!


2020-09-20

A Metalville Records nemzetközileg október 16-án dobja piacra a Freaks And Clowns zenekar második, 'Justice Elite' című nagylemezét.

Klasszikus hard rock és modern power metal zene keveredeik a Freaks And Clowns együttes dalaiban. A zenekart az Astral Doors dobosa, Johan Lindstedt, valamint Chrille Wahlgren énekes alapította - ez utóbbi egy népszerű svéd vokalista, aki elsősorban klasszikus heavy metal zenében utazik.

A történet 2017-ben kezdődött, amikor a páros egy Borlänge-beli stúdióban elkezdett ötletelgetni. Rövid időn belül egyértelművé vált, hogy új bandájukon belül klasszikus heavy metal zenét kombinálnak majd modern zenei elemekkel. Ezt követően csatlakozott a felálláshoz Mathias Henrysson gitáros, valamint az Astral Doors további két tagja, Mats Gesar gitáros és Ulf Lagerström basszer.

A banda debütáló albumát a Metalville Records adta ki 2019 októberében, a Freaks And Clowns pedig már ezt követően nekilátott az új dalok megírásának és begyakorolásának. Az új, 11 számos lemez a 'Justice Elite' címet kapta - egy évvel a debütálást követően jelenik meg; 2020. október 16-án. Amire pedig számítani kell: egy kompromisszumot és kegyelmet nem ismerő, tempós és fülbemászó dal-kollekció!

A tracklista:
01. Justice Elite
02. Man With The Power
03. Welcome To The Freakshow
04. Guardian Angels
05. I'm Alive
06. The End Song
07. One For All - All For One
08. Hell Yeah
09. Flames Of Fury
10. Am I The One Or The Victim
11. Madman On Vacation
12. More Than Meets The Eye

Az album első ízelítője a címadó dal hivatalos videoklipje - íme a premier:

Bővebb infók, hírek a zenekarról: freaksandclowns.com


Októberben adja ki második albumát az Astral Doors egyes tagjaival felálló FREAKS AND CLOWNS együttes - itt az új klipes dal, a 'Justice Elite'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás