Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [538. rész]


2020-08-26

Itt egy idei újdonság; egy nemzetközi felállású black metal banda, ami egy magasztos, okkult death-black eposszal debütált.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 538. rész

SINISTRAL KING - 'Serpent Uncoiling'

A Sinistral King zenekart 2018-ban alapították a német Unlight, a norvég Vredehammer és a svájci Triumph Of Death egyes tagjai (de konkrétan nem tudni, hogy kik). A trió alapvetően tradícionális black metal zenében utazik, de hangzásuk sajátos, egyedi megszólalásban nehezedik a hallgatókra.

A Sinistral King debütáló, 'Serpent Uncoiling' című albuma egy "5 magasztos, okkult death-black eposzból álló magnum opus, amit a klasszikus zene sötét elemei színeznek feketére". A "változatos és egyben mélyen atmoszférikus album a legsötétebb metalzenei művészet legegyedibb alkotása".

A 'Serpent Uncoiling' album 2020. április 24-én jelent meg, a Vendetta Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Serpent Uncoiling
02. Nahemoth
03. Isheth Zenunim
04. Fields Of Necromance
05. Where Nothingness Precedes Cosmos

Az album elérhető LP-n, CD-n és digitális változatban is. A rendeléseket itt lehet leadni. Első ízelítőképpen a lemez címadó dala jelent meg; a megjelenés napján pedig közzétették a teljes albumot.

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/sinistralking


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [538. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás