Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

PRESTIGE - a Korpiklaani dobosával egészült ki a finn thrash banda


2020-08-29

Matti "Matson" Johansson ezentúl a Prestige felállását erősíti.

A Prestige eredeti dobosa, Tero Karppinen 2019 végén döntött úgy, visszavonul a zenéléstől. A banda az ő engedélyével azonban folytatta működését - sőtmitöbb, neki is láttak az új dalok megírásának; miközben megállás nélkül keresték az új dobost. Ezt követően találtak rá Matti "Matson" Johansson-ra, aki épp nemrégiben (17 év után) lépett ki a Korpiklaani soraiból. Matson - lévén megvan neki az Prestige-lemez - ismeri új bandája összes dalát, és persze a megfelelő készségekkel is meg van áldva.

"Hatalmas megtiszteltetés számomra a Prestige felkérése. Óriási rajongója vagyok a bandának tinédzserkorom óta, és mindig is tisztelettel tekintettem Tero munkájára. A legjobbakat kívánom neki a jövőre nézve!" - nyilatkozta Matson.

Új felállásával (Aku Kytölä basszusgitáros-énekes, Jan  ”Örkki” Yrlund és Ari Karppinen gitárosok és Matson, a dobos) rögtön be is vonult a Prestige a Fantom Stúdióba, hogy felvegyen néhány új számot. A zenekar immáron tehát készen áll, hogy (valamikor a jövőben) színpadra lépjen; közben pedig elkészítse soron következő albumát.

Hamarosan jönnek a friss hírek....

Bővebb infók a bandáról, a Facebookon találhatók.


PRESTIGE - a Korpiklaani dobosával egészült ki a finn thrash banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás