Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

KILLER BE KILLED - második albumával tért vissza Max Cavalera all-star metalbandája; itt az új klipes dal!


2020-11-19

A Killer Be Killed második albuma 'Reluctant Hero' címmel látott napvilágot, 6 évvel a banda debütáló albumának megjelenése után.

A Killer Be Killed egy amerikai heavy metal szupergroup, amit 2011-ben alapított a The Dillinger Escape Plan énekese, Greg Puciato, valamint a Soulfly / Cavalera Conspiracy / ex-Sepultura frontember Max Cavalera. A felállásnak tagja a Mastodon basszusgitáros-énekese, Troy Sanders és a Converge dobosa, Ben Koller is. A projekt 2013 végére forrott ki: ekkor jelentették be a banda nevét, és ekkor kötöttek lemezszerződést a Nuclear Blast kiadóval. Debütáló lemezük 2014. május 13-án jelent meg - ebből mostanra közel 15 ezer példány kelt el világszerte.

Max Cavalera korábban így nyilatkozott a projektről: "Greg éppúgy keresett fel engem, mint ahogy Alex [Newport; Fudge Tunnel] is felkeresett a Nailbomb kapcsán: nagyon-nagyon szerette volna, ha én is csatlakozom az új bandájához. Mondtam neki, hogy nagyon elfoglalt vagyok a Soulfly-jal és a Cavalera Conspiracy-val, így nem szeretnék pluszban vállalni semmit, de éreztem rajta, hogy nagyon kitartó, ezért végül megadtam magam, és azt mondtam: 'Csináljuk, baszd meg!'.
Eleinte csak én és Greg voltunk, később csatlakozott hozzánk Dave Elitch - aki egy kitűnő dobos -; majd Greg felkérte jóbarátját, Troy-t is - így hirtelen összeállt egy kis szuper-group. Rengeteget jammeltünk közösen; az utolsó próbánk nagyon gyilkos volt. Rendkívül ütősek és kemények a dalok - minden dalban éneklünk mind a hárman
".

A zenekar bemutatkozó albuma - melyet Josh Wilbur producerrel [Lamb Of God, Gojira], a Los Angeles-i Fortress Stúdióban vettek fel - 2014. május 12-én jelent meg, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából.

A Killer Be Killed másfél évvel a megalakulást követően mutatkozott be élőben. Az all-star formáció az ausztrál Soundwave XV fesztiválon debütált. A koncertek során Juan Montoya (Monstro, ex-Torche) és Ben Koller (Converge, All Pigs Must Die, Mutoid Man) kísérte a bandát; lévén egyéb elfoglaltságaik miatt nem minden tag tudott részt venni a turnézásban. Koller később hivatalosan is bandataggá vált, miután az eredeti ütős, David Elitch (The Mars Volta) összeveszett az alapítókkal.

Habár Cavalera már 2016-ban bejelentette, hogy tervben van a második Killer Be Killed album, 2018-ban pedig a banda minden tagja megerősítette, hogy a Soufly Phoenix-i stúdiójában írják az új nótákat, az all-star csapat következő megmozdulása 2020-ra teljesedett ki.

A Killer Be Killed régóta várt, második albumát végül 2020. november 20-án adta ki a Nuclear Blast. Az új lemezborító és a dallista így néz ki:

01. Deconstructing Self-Destruction
02. Dream Gone Bad
03. Left Of Center
04. Inner Calm From Outer Storms
05. Filthy Vagabond
06. From A Crowded Wound
07. The Great Purge
08. Comfort From Nothing
09. Animus
10. Dead Limbs
11. Reluctant Hero

Alább meghallgatható az első nyilvános dal, a 'Deconstructing Self-Destruction':

Újonnan pedig megjelent a 'Dream Gone Bad' című szám hivatalos klipje is, amit Jim Louvau és Tony Aguilera rendezett.

November 6-án továbbá bemutatták az 'Inner Calm From Outer Storms' című dal hivatalos klipjét is:

Így készült az új videoklip:

A megjelenés napján pedig megosztották a 'From A Crowded Wound' dal hivatalos animációs vidóeját, amit a híres román illusztrátor, Costin Chioreanu (Ghost, Napalm Death, Corrosion Of Conformity, stb.) készített.

Az első két hivatalos album-előzetes - amiben a tagok nyilatkoznak a munkálatokról - itt tekinthető meg:

Bővebb infók, friss hírek: www.facebook.com/KillerBeKilledMusic


KILLER BE KILLED - második albumával tért vissza Max Cavalera all-star metalbandája; itt az új klipes dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás