Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IRON MASK - itt a belga power metal banda új klipje, ami az Oliver Hartmann-nal közös 'Revolution Rise' dalhoz készült!


2021-04-07

A brüsszeli Iron Mask zenekar egy négy éves szünet után tért vissza egy újabb neo-klasszikus power metal-mesterművel.

Az Iron Mask "eddigi legeredetibb, legerősebb, legprecízebben kidolgozott albuma", a 'Master of Masters' 2020. december 4-én látott napvilágot, az AFM Records jóvoltából.

Dushan Petrossi gitáros / bandavezér állítása szerint megírta élete legjobb dalait, melyek közül 12 kompozíció került végül fel az új Iron Mask albumra. A 'Master of Masters' egy "progresszív beütésekkel, nagyzenekari témákkal, virtuóz zeneiséggel és fülbemászó dallamokkal felszerelt, könnyed hallgatnivaló". A belga négyes újra bebizonyítja, hogy - még ezekben a lehangoló, zavaros időkben is - képesek végtelen szenvedéllyel, energiával és tűzzel zenélni. Az album produceri munkáit is természetesen maguk a bandatagok látták el. A teljes folyamat - beleértve a dalszerzést és a stúdiózást is - mindössze 6 hónapig tartott.

Az új albumon egy új énekes is bemutatkozott az Iron Mask színeiben: Mike Slembrouck személyében a banda megtalálta az eddig hiányzó láncszemet. Hosszú évekig kereste a zenekar a megfelelő frontembert, de azt nem gondolták volna, hogy az illetőt végül tőlük nem messze, Belgiumon belül találják meg!

Slembrouck érkezése mellett egy másik örömhír is jutott a rajongóknak: Oliver Hartmann (Avantasia, Hartmann) ezúttal is elvállalta a vendégszereplést: az egyik dalban ő vokálozik, valamint a kórus-témák is az ő nevéhez fűződnek. A szóban forgó dal a 'Revolution Rise', aminek hivatalos animációs klipje 2021 áprilisában látott napvilágot. Íme a premier:

A 'Master of Masters' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Never Kiss The Ring
02. Tree Of The World
03. Revolution Rise
04. One Against All
05. Nothing Lasts Forever
06. Dance With The Beast
07. Wild And Lethal
08. Mist Of Loch Ness
09. My One And Only
10. A Mother Loved Blue
11. Sagittarius A
12. Master Of Masters

20 év, 6 album és többezer lenyűgözött rajongó megszerzése után... az Iron Mask legjava még csak most jön!

A 'Master of Masters' albumot az AFM Records adta ki, 2020. december 4-én. Az első három ízelítő, a 'Tree Of The World', a 'One Against All' és a 'Wild And Lethal' című metal-himnuszok alább elérhetők hivatalos videoklip / szöveges videó formájában:

Az Iron Mask legutóbbi nagylemeze, a 'Diabolica' 2016 szeptemberében jelent meg, szintén az AFM jóvoltából.


IRON MASK - itt a belga power metal banda új klipje, ami az Oliver Hartmann-nal közös 'Revolution Rise' dalhoz készült!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás