Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

FOR RUIN - 7 év után új albumokkal tér vissza az ír black-death banda


2020-09-16

Az ír black / death metalista For Ruin zenekar egy 'Elapse' című EP-t jelentett be.

A For Ruin új, négy-számos digitális EP-je, az 'Elapse' szeptember 17-én, csütörtökön lát napvilágot - elérhető lesz a Spotify, az Apple Music, a Bandcamp és a többi streaming platform kínálatában. Az EP első ízelítő dala, a 'Fuel To The Fire' lentebb meghallgatható. Ez a szám a banda első felvétele 7 éven belül; lévén legutóbb 2013 augusztusában adta ki egy nagylemezt ('Ater Angelus'). A banda az elmúlt években többnyire szünetet tartott - mindössze néhány koncert erejéig egyesültek újjá ezidő alatt.

Az egyetlen eredeti / alapító tag John Murphy maradt, aki az utóbbi 2-3 évet dalszerzéssel töltötte. Miután Murphy felújította saájt stúdióját, megkezdődtek a hivatalos munkálatok: készülőben voltak a For Ruin, valamint a zenész másik bandája, a The Grief új dalai.

A For Ruin nyolc új dalt vett fel Murphy vezényletével - ezeket két különálló, digitális EP formájában adják ki 2020 őszén. Az 'Elapse' folytatása 'Relapse' címmel fog megjelenni néhány héten belül.

A nyolc új dal hanganyagát Marko Tervonen (The Crown) keverte le 2020 augusztusában, a svédországi Studio-MT falai között. Mindkét EP borítóját Ken Coleman (Morbid Angel, The Cranberries, stb.) készítette. A 'The Measure Of A Man' című számban vendégként szerepel Pete Lawlor basszusgitáros, aki 2007 óta segíti ilyen-olyan módon a For Ruin zenekart.

Az 'Elapse' borítója és dallistája így néz ki:

01. Elapse
02. Fuel To The Fire
03. The Worm Turned
04. The Measure Of A Man

Hamarosan bejelentik a 'Relapse' című EP-t is...


FOR RUIN - 7 év után új albumokkal tér vissza az ír black-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás