Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRYPTOSIS - itt a nevet váltott Distillator zenekar új klipes dala, 'Death Technology'!


2021-03-17

Még szeptember elején jelentette be az old-school, technikás thrash metalt játszó, holland Distillator trió, hogy új néven folytatják a zenélést...

A névváltással a banda hangzása is jelentősen megváltozott; nemrég pedig már meg is lehetett is ismerkedni a Cryptosis első, klipes dalával, a 'Decypher'-rel!

Laurens Houvast énekes-gitáros így szólt: "Még kölyökként kezdtük el a Distillator-t. Szeretjük azt a zenét, amit korábban játszottunk, és tényleg olyat akartunk nyomni akkoriban de az évek múltával az ember fejlődik. Ma olyan zenét akarunk játszani, ami ténylegesen minket mutat, a saját hangzásunkat, a saját stílusunkat, és nem másét. Ez lett a Cryptosis".

Frank te Riet basszer hozzátette: "A Cryptosis zenéje mindannak a keveréke, amit személyesen szeretünk. A Rush-tól a Dimmu Borgir-ig. Progresszív, szimfonikus, van benne death, thrash, old school és modern, némi black-hatással is".

A Cryptosis bemutatkozó albuma a Century Media kiadónál jön majd ki, 'Bionic Swarm' címmel, 2021. március 26-án. A nagylemez első előzetese a klipes 'Decypher' dal. Íme a premier:

Így készült a videoklip:

Később megjelent egy újabb szám, a 'Prospect Of Immortality' kisfilmje is.

"A 'Prospect Of Immortality' egy dalszerzői kísérletezés végeredményeképpen íródott meg. Ellentétben a többi dalunkkal, ez a nóta jóval atmoszférikusabb, és nem épül egyértelmű verse-refrén struktúrára. A dalszöveg egyfajta öngyilkos búcsúlevél, ami egy olyan nőszemély írt, aki áldozatául esett a non-stop megfigyelésnek és a kegyetlen emberkísérleteknek. Főhősnőnk végleg elvesztette valóság-érzékét; így azt gondolja, az öngyilkosság az egyetlen kiút. Egy örökös körforgás áldozata lett, és ezt képtelen feldolgozni. A dal 5 fejezetből áll - mindegyik a nő valóságának más-más változatát reprezentálja".

Ez a klip így készült:

A harmadik klipes single-dal, a 'Transcendence' alább érhető el.

"2149-ben lehetőségünk lesz arra, hogy digitális gondolatokat, tudást és tehetséget vásároljunk egy elhunyt személytől. Az "önbefektetés" kifejezés teljesen új perspektívába helyezett mindent. Az emberek most már kiterjeszthetik elméjüket, hogy még kreatívabbak, okosabbak legyenek... ahogy azt korábban csak a legvadabb álmaikban képzelték el. Persze mindennek ára is van: lévén az új technológia meglehetősen addiktív, a társadalom egyre inkább képtelenné válik ezzel együtt élni. Az emberiség egy parazita hordozója lett..." - közölte a banda az új single kapcsán.

Újonnan megjelent a 'Death Technology' dal kisfilmje is.

"Az emberek több évtizeden keresztül próbálták a holttesteket megőrizni, különféle fagyasztásos technikákkal. Ez a dal egy olyan személyről szól, aki egy holt-álomból ébred fel a 2149-es évben, és rájön, hogy tesztalanyként használják őt egy titkos laboratóriumban. A dal szövegei ezt a technológiát mutatják be, mely a tesztalany szemszögéből nézve meglehetősen bonyolult és komplex; a zene pedig éppen olyan összetett, mint maga a technológia: a riffek rettentően gyorsak és tempósak; de maga a dal-struktúra épp az ellenkező irányba fordul át - régi, de mégis egyszerű hatással bír; abból az időből származik, ahonnan a főhős érkezett".

Így készült az új videó:

Lentebb elérhető a 'Conjuring The Egoist' című szám gitáros playthrough-videója is, amit Laurens Houvast frontember ad elő:

A 'Bionic Swarm' album borítója (amit a legendás Eliran Kantor készített) és dallistája alább tekinthető meg:

01. Overture 2149
02. Decypher
03. Death Technology
04. Prospect Of Immortality
05. Transcendence
06. Perpetual Motion
07. Conjuring The Egoist
08. Game Of Souls
09. Mindscape
10. Flux Divergence

Az album megjelenik digipak CD-n, különféle (gatefold) LP + CD szettben, illetve digitális formában. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A Cryptosis felállása így néz ki:

Laurens Houvast - ének, gitár
Frank te Riet
- basszusgitár, mellotron, vokál
Marco Prij
- dobok

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/CryptosisNL


CRYPTOSIS - itt a nevet váltott Distillator zenekar új klipes dala, 'Death Technology'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás