Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BASTYON - kiadta debütáló albumát a skót heavy rock-trió


2020-09-22

A Bastyon egy háromtagú, skót heavy rock / metal banda, ami Fife városából származik. A trió a napokban jelentette meg bemutatkozó albumát.

A Bastyon együttest Andy Johnson énekes-gitáros frontember vezeti. Őt kíséri basszusgitáron Noddy Ward, dobokon pedig Garrie Day. A csapat egyedi hangzású zenéjében a régisulis és a modern rock / heavy metal vegyül. A Basyton stílusát sokan hasonlítják az Iron Maiden-hez, a Judas Priest-hez, a Megadeth-hez és a Metallicához is.

Miután megjelent a Basyton debütáló lemeze, világ-hírnévre tett szert a banda. Komoly rajongótáboruk alakult ki többek közt Görögországban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Oroszországban, Portugáliában, Svédországban, az USA-ban és természetesen szülőhazájukban, Skóciában.

Bővebb infók, hírek a Basyton zenekarról a Facebookon olvashatók. A banda debütáló lemezét végighallgatni és megrendelni (digitálisan és CD-n) a Bandcamp-en, valamint az alábbi lejátszón lehetséges:


BASTYON - kiadta debütáló albumát a skót heavy rock-trió
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás