Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE DAMNNATION - bemutatta friss videoklipes dalát a brazil metalista csajbanda: 'Parasite'


2020-11-27

A brazil The Damnnation együttes 'Parasite' címmel adta ki bemutatkozó EP-jét, november elején, a Xaninho Discos kiadó jóvoltából.

A The Damnnation egy női "power-trió", ami az extrém metal műfajon belül mozog. Az együttest "három őrült lány alkotja, akik kategorizálástól mentes, kompromisszumot nem tűrő zenét játszanak". Dalszövegileg olyan témákkal operál a banda, mint a depresszió, az igazságtalanság és különféle politikai ügyek. Zenéljükre a legnagyobb hatással olyan legendák voltak, mint a Testament, a Megadeth, a Nervosa vagy a Kreator.

A The Damnnation-t Renata Petrelli (Marie Dolls, ex-Sinaya) énekes-gitáros és Cynthia Tsai (Little Room, ex-Sinaya) dobos alapította 2019 elején. Később maguk mellé vették Camis Brandão (Charlotte Killed A Guy) basszusgitárost is, hogy nekilássanak első dalaik megírásának, rögzítésének. Cynthia és Camis néhány hónapon belül távozott a felállásból - helyüket Aline Dutchi basszer és Leonora Mölka dobos vették át.

A The Damnnation 'Apocalypse' címmel mutatta be legutóbbi single-dalát, ami helyet kapott a bemutatkozó, 'Parasite' című EP-n, mely november 10-én jelent meg, a Xaninho Discos jóvoltából.

Két héttel a lemez-megjelenést követően bemutatták a 'Parasite' dal hivatalos klipjét is:

Korábban megjelent a 'World's Curse' című szám videoklipje is - alább ez is megtekinthető:

A 'Parasite' EP - ami egyelőre csak digitálisan jelent meg, de a közeljövőben CD-n is napvilágot lát - borítója és dallistája így néz ki:

01. World’s Curse
02. Apocalypse
03. Parasite
04. Unholy Souldiers

A banda október 9-én fellépett a hetedik alkalommal megrendezendő Roadie Crew online fesztiválon, amit a Roadie Crew Youtube-csatorna közvetít élőben. Minderről bővebb infók itt találhatók.

A The Damnnation hivatalos Facebook-oldala itt érhető el.


THE DAMNNATION - bemutatta friss videoklipes dalát a brazil metalista csajbanda: 'Parasite'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás