Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Elhunyt az AC/DC egykori basszusgitárosa, Paul Matters


2020-10-15

Az AC/DC korábbai basszerosa, Paul Matters október 14-én, szerdán vesztette életét.

Matters 1975-ben került be az AC/DC-be, miután a banda felvette klasszikus, 'High Voltage' című albumát. A basszusgitáros néhány héttel később már távozni is kényszerült a csapatból; lévén Bon Scott énekes kirúgta őt. Helyét Mark Evans vette át - ő 1977-ig volt a banda tagja; utána következett Cliff Williams, aki mindmáig az AC/DC basszerosa. Matters 1975 óta nem foglalkozott zenéléssel - azóta rokkantsági nyugdíjból élt, egy elszigetelt ausztrál kisvárosban.

Paul Matters halálát a zenész barátja, Rod Wescombe erősítette meg az alábbi Facebook-közleménnyel: "Szomorúan és bánattal telve kell tudomásul vennünk Paul Matters halálát. Paul-lal először 1973-ban találkoztam, amikor az Armageddon zenekarral koncertezett a Newcastle-beli Hamilton-ban. Amikor Torontóban éltem, Paul gyakran eljött hozzám, hogy együtt szórakozzunk a késői órákban. A '75-ös év végén - miután kikerült az AC/DC-ből, együtt zenéltünk egy "egy-alkalmas" zenekarban, a Miss Australia Band-ben, ami egyetlen koncertet adott a Lake Macquarie környékén. Ezután délre költöztem, Sunshine-ba; és Paul oda is sokszor ellátogatott, ha épp arra járt. Arra színtisztán emlékszem, hogy Paul mindig meg tudott nevettetni engem, ha olyan volt a kedve. Miután elköltöztem Új Dél-Walesből, elvesztettük a kapcsolatot... A hírekből tudtam később meg, hogy a világtól elvonult életet él, és fiatalkora vad rock 'n' roll-életstílusa miatt lerobbant egészségügyileg. Annyit biztosra mondhatok, hogy mindenkinek nagyon fog hiányozni, aki ismerte őt. Nyugodj békében, Mr. Paul Matters".


Elhunyt az AC/DC egykori basszusgitárosa, Paul Matters
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás