Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a WITHERFALL új videoklipes dala, az 'As I Lie Awake'!


2020-11-20

Az amerikai heavy-prog banda márciusra ígér új albumot.

"Ahogy a tél árnyai közelednek, és az éjszakák egyre hosszabbak lesznek, tökéletessé válik az időzítés a 'Curse of Autumn' felvezetésére. Ez lesz Los Angeles kiválósága, a Witherfall új albuma, aminek megjelenése 2021 márciusára várható".

Az új lemezborítót ezúttal is a legendás mester, Kristian Wåhlin festette kézzel. A Witherfall történetében sorozatban ez a negyedik Wåhlin-alkotás.

Alább megtekinthető az új album és a borító első vizualizációs ízelítője; a 'The Last Scar' című szám, teljes dicsőségében!

A Witherfall közleméye így szól: "Ez egy fantasztikus és boldog hangvételű dal... melyet az egyik csehországi koncertük estéje inspirált. Egyébként meglehet, hogy ez a valahavolt legagresszívabb Witherfall dal, de ugyanakkor hangszerelés és vokálok tekintetében komoly kihívást jelentett számunkra a megalkotása. A felvételek során producerünk, Jon Schaffer a legjobbat hozta ki belőlünk, hogy ez a csodálatos végeredmény érjük el. Mind a Witherfall, mind pedig a Century Media csapata úgy érzi, hogy ez a dal a legtökéletesebb módja legújabb szüleményünk, a 'Curse of Autumn' album felvezetésének. Mint minden Witherfall-lemez, ez is viharként fog lecsapni Rátok. Ez a szám pedig csak az első széllöket...".

Újonnan megjelent az 'As I Lie Awake' című szám hivatalos videoklipje is, amit "a Hold, az ősz hangulata, az erdei köd és a '80-as évek horrorfilmjei" ihlettek. Az új kisfilmet Zev Deans (Ghost, Behemoth, Chelsea Wolfe, Denzel Curry, St. Vincent) rendezte.

"Az 'As I Lie Awake' a Witherfall eddigi lefogósabb dala" - közölte a banda. "Rengeteg vitatkozás és hangos, részeg kakaskodás közepette alkottuk meg... de a banda és Jon Schaffer producer is egyet értett abban, hogy ennek kell lennie a vezető single-dalnak. Zev Deans - aki a Ghost 'Dance Macabre' című művét is rendezte - elvállalta a munkát - neki köszönhetően lett az 'As I Lie Awake' egy nagyszerű, Lost Boys stílusú videó. Köszönet továbbá a brooklyni Duff's klubnak is! Nem szándékosan csepegtettünk vért és bort a szőnyegetekre...".

Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit...

A Witherfall felállása így néz ki:

Joseph Michael - vokál, billentyűk (Sanctuary)
Jake Dreyer - akusztikus és elektromos gitár (Iced Earth, Demons And Wizards)
Anthony Crawford - basszusgitár (Chon, Shalmor, Allan Holdsworth, Justin Timberlake, Kirk Whalum)
Marco Minnemann - dobok (The Aristocrats, Joe Satriani, Steven Wilson, Tony Levin, Jordan Rudess, Necrophagist)
Alex Nasla - billentyűk

A Witherfall legutóbbi nagylemeze, az 'A Prelude to Sorrow' 2018. november 2-án jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Itt a WITHERFALL új videoklipes dala, az 'As I Lie Awake'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás