Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült második ROCK EMPORIUM albumával az Elegy frontembere, Ian Parry


2021-04-07

Ian Parry (Elegy, Consortium Project) tavaly kiadott egy szólóalbumot, nemrég pedig megint visszatért a stúdióba, aminek immáron meg is lett az eredménye.

Ian Parry egy magasan elismert énekes a rock- / metalzene világában. Globális szinten mindeddig összesen több mint 200,000 albumot adott el közel 40 éves karrierje során. Első professzionális bandáját 1981-ben alapította Mono Pacific néven; azóta pedig olyan neves előadókkal dolgozott együtt, mint a Kamelot, az Elegy, az Ayreon, a Mob Rules, a Royal Hunt, a Vengeance, a Hammerhead, a Valencia, az Infinity Overture, a Crystal Tears és a Von Baltzer; nem is beszélve a saját producelésű, 5-albumos, epikus rock / metal formációról, a Consortium Project-ről.

Parry - aki a tavalyi év elején új szólóalbummal ('In Flagrante Delicto') jelentkezett - 2020 végén bejelentette, hogy újra stúdióba vonult; méghozzá Dimitris Goutziamanis (Rock Emporium), Walter Cianciusi és Dario Parente (Geoff Tate Band / Headless) társaságában, hogy közösen megírják a kettes számú Rock Emporium-albumot, aminek elődje, a 'Society of Friends' 2016-ban aratott nagy sikereket világszerte.

Parry friss közleménye így szól: "Tehetséges barátom, Patrick Rondat (Consortium Project 2, Elegy, Jean Michel Jarre) gitár-témái alapozták meg az új albumot. Felvettük tehát a második Rock Emporium-lemezt, ami a 'Brute Force' címet kapta. Patrick továbbra is lenyűgöz minket briliáns és mérhetetlenül kimagasló képességeivel, ami nem véletlen, hiszen ő a világ rock- / metalzenei színterének egyik legkiválóbb gitárosa".

Az új Rock Emporium-albumon - Rondat és a fentebb említett nevek mellett - olyan híres vendégek jutottak szerephez, mint Martin Helmantel (Elegy, 7 Miles To Pittsburgh) és Beth Ami-Heavenstone (Graham Bonnet Band) basszusgitárosok, Kalin Jechev (Rock Enporium) billentyűs, Bob Wijtsma (Ex Libris, Ayreon) gitáros, Jeroen van de Wiel (Rock Emporium) billentyűs, Barend Courbois (Blind Guardian, Rock Emporium) és Jan Bijlsma (The Last Element, ex-Vengeance) basszusgitárosok, valamint Ivar de Graaf (ex-Within Temptation, Consortium Project) dobos. A mikrofon mögött a következő vendégek szerepelnek Parry mellett: Wade Black (Crimson Glory, Leatherwolf, Seven Witches), Stefano Sbrignadello (Stamina), Ani Lozanavo (Ani Lo Band) és Antonio Giorgio.

A második Rock Emporium-anyag, a 'Brute Force' egy dallamos power / neo-klasszikus metal album, aminek megjelenése világszerte 2021. június 4-én lesz esedékes, az európai Metal Mind Productions, a japán Bickee Music és az amerikai MVD kiadók jóvoltából. Íme a lemez borítója és dallistája:

01. In Isolation
02. Darkest Secrets
03. ‘Til The Day I Die
04. My Confession
05. Brute Force
06. Fairytale
07. Lethal Injection
08. Rings Of Fire
09. Dreamworld
10. Where Do We Go From Here
11. One Vision (
Tribute to Queen & Freddie Mercury) [bónusz]

Hamarosan bemutatják az első ízelítőket...

Bővebb infók a Rock Emporium projektről: www.ianparry.com/rock-emporium


Elkészült második ROCK EMPORIUM albumával az Elegy frontembere, Ian Parry
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás