Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a FUMING MOUTH - teljes egészében bemutatták az új, 'Beyond the Tomb' című EP-t


2020-11-24

A massachusettsi death metal / hardcore banda immáron új kiadója, a Nuclear Blast jóvoltából szabadította a világra új, 'Beyond the Tomb' című mini-albumát.

A Fuming Mouth 2013 óta aktív, de csak 2019-ben jelent meg a banda első teljes értékű albuma, a 'The Grand Descent'. Zenei tekintetben ez az album - és a banda teljes munkássága - a '90-es évek underground death metal zenéjét hivatott visszahozni a köztudatba: "vérszomjas hangzás és háborús atmoszféra" jellemzi a banda dalait, melyek erős hardcore-beütést is kaptak.

Egy évvel a banda debütáló nagylemezének megjelenése után, a csapatot leigazolta a világ egyik legnevesebb metal-kiadója, a Nuclear Blast. Ezzel kapcsolatban Mark Whelan énekes-gitáros szólalt meg: "Amikor először beszéltem Monte Conner-rel, a Nuclear Blast elnökével, már akkor tökéletesen passzolt minden. Végre találtunk valakit, akinek ugyanazok a céljai, mint nekünk. Egy olyan kiadóról van szó, ahol a legjobbat hozzák ki a bandákból, és a mi bandánk alapvetően energikus, törtető. LESZERZŐDTETETT MINKET A NUCLEAR BLAST RECORDS, és ezt egyenesen a fületekbe akarom üvölteni, amíg meg nem süketültök...".

A Fuming Mouth - az új lemezszerződés apropójából - 2020. november 20-án kiadott egy vadonatúj EP-t, ami a 'Beyond the Tomb' címet viseli. Az új mini-albumot (rajta három vadonatúj dallal) itt lehet megrendelni különféle formában; ízelítőképpen pedig alább meghallgatható az első ízelítő dal, a 'Master Of Extremity', valamint elérhető a címadó dal hivatalos videoklipje, illetve meghallgatható az utolsó tétel, a 'Road to Odessa' is:

A Fuming Mouth első teljes értékű nagylemeze, a 'The Grand Descent' 2019. június 7-én jelent meg a Bandcamp-en. Producerként és mixerként nem más, mint a Converge neves gitáros / hangmérnöke, Kurt Ballou segédkezett a 'The Grand Descent' megszületésében. Által is lett ez a lemez egy "pozitív tekintetben mocskos, undorító és egyben katartikus" remekmű.

Íme a teljes album-stream:

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebookon találhatók.


A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a FUMING MOUTH - teljes egészében bemutatták az új, 'Beyond the Tomb' című EP-t
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás