Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [562. rész]


2020-11-18

Íme egy banda, ami végtelenül hű a saját nevéhez!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 562. rész

R.O.C.K. - 'Venomous'

A R.O.C.K. egy finn hard rock / glam metal / pop-rock banda, aminek eddig mindössze egyetlen albuma jelent meg; a 2011-es 'Mirror Ball & Red Lights'.

A "Finnország legújabb rock-szenzációjaként bejelentett" R.O.C.K. együttest a helyi rock- és metal-színtér négy neves alakja - Heikki Pöyhiä énekes (Twilightning), Sami Leppikangas gitáros (Lullacry, S-Tool), Toni Paananen dobos (Malpractice, Reversion) és a híres producer / basszusgitáros, Anssi Kippo - alkotja.

A R.O.C.K. zeneileg tekinthető "a The Rasmus rossz magaviseletű nagytestvérének", vagy éppen "a Mötley Crüe feldolgozásában előadott Backstreet Boys-nak". "Négy finn punk egyesítette erejét ebben a projektben, abból a célból, hogy az általuk mindig is vágyott muzsikát szabadítsák rá a világra. Amit játszanak, az nem szimplán rockzene, hanem metal, pop, sőt néhol dance zene is. Debütáló albumuk, a 'Mirror Ball & Red Lights' mindennek a különleges keveréke, maximális érzelemmel és totális ROCK-módon előadva".

Lévén a R.O.C.K. tagjai jelenleg eredeti bandáikkal és egyéb stúdió-projektekkel vannak elfoglalva, a banda egyelőre szünetel, de bízzunk benne, hogy a közeljövőben megörvendeztetnek minket egy újabb kiváló albummal.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [562. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás