Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Metal Blade Records-szal kötött lemezszerződést a SANHEDRIN együttes


2020-11-24

A brooklyni heavy metal banda, a Sanhedrin ezentúl a Metal Blade Records kiadó csapatát erősíti.

A 2015-ben alakult Sanhedrin mindeddig két albumot adott ki; a 2017-es 'A Funeral for the World' és a 2019-es 'The Poisoner' lemezt. A brooklyni trió - amit az egykori Amber Asylum / Lost Goat basszer-énekesnő Erica Stoltz, a Black Anvil gitáros Jeremy Sosville és Nathan Honor dobos alkot - zenéjében a klasszikus heavy és a doom metal műfajokat ötvözi. Fülbvemászó dalaik szövegei az emberiség sötét oldalát és romboló természetét mutatják be, gondolatébresztő formában.

A Sanhedrin - az új lemezszerződéssel (Metal Blade Records) a zsebében - 2021 tavaszán vonul stúdióba, hogy felvegye harmadik nagylemezét.

"Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Metal Blade Records csapatának tagja lehetünk! E kiadó öröksége négy évtizedet és megszámlálhatatlan csodálatos előadót tudhat magáénak - köztük olyanokat is, akik nagy hatással voltak ránk is az évek során. Nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a Metal Blade jövőjének, és alig várjuk már, hogy kiderüljön, mit tartogat a Sanhedrin számára ez az új kollakboráció!" - közölte a banda.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Bővebb infók a bandáról: www.sanhedrin.nyc


A Metal Blade Records-szal kötött lemezszerződést a SANHEDRIN együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás