Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ELVELLON - új albumon dolgozik a német szimfó-metal banda, a Napalm Records szárnyai alatt


2020-11-24

Az Elvellon nevezetű, ígéretes és feltörekvő szimfónikus metal banda a Napalm Records-szal kötött világraszóló lemezszerződést.

A négytagú Elvellon a 2010-es megalakulás óta folyamatosan növeli rajongótáborát. Egyedi hangzású, nagyzenekari témákkal, súlyos riffekkel és Nele Messerschmidt erőteljes énekhangjával ellátott zenéjük első megnyilvánulása a 2015-ös 'Spellbound' EP volt, amit a nagy kritikai elismerésnek örvendő 'Until Dawn' nagylemez követett 3 évvel később. Az elmúlt évek során az Elvellon többek közt a Visions Of Atlantis előzenekaraként turnézott, és olyan világhírű fesztiválokon lépett fel, mint a Rock Harz, a Metal Hammer Paradise, a M'era Luna, a Rock Fest Barcelona, a Metalfest Open Air vagy a Rage Against Racism Fest. A csapat most készen áll arra, hogy új szintre emelje karrierjét és sajátos hangzását.

"Lépj be a szélesvásznú mágia álomszerű világába, ahol gyermeklelkű csodák és keményszívű keserűségek között vándorolhatsz!"

Az Elvellon jelenleg második nagylemezén dolgozik. A soron következő, egyelőre cím nélküli album kiadása végett a Napalm Records igazolta le a bandát.

"Már amikor annak idején belevágtunk ebbe a zenei kalandba, az volt az álmunk, hogy egy olyan legendás kiadóhoz igazolhassunk, mint a Napalm Records. Most ez az álom valósággá vált, és alig tudjuk szavakba önteni, mit érzünk ebben a pillanatba. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen, fantasztikus előadókkal teli rostához csatlakozhatunk. Fényes jövő áll előttünk!" - közölte az Elvellon.

Hogy mire kell számítani a továbbiakban, azt remekül tükrözi a banda 'Born From Hope' című számának videoklipje, amit mindeddig több mint 1,2 millióan tekintettek meg a YouTube-on. Ez a klipes dal a 2018-as 'Until Dawn' albumon szerepel, aminek folytatását hamarosan bejelentik...


ELVELLON - új albumon dolgozik a német szimfó-metal banda, a Napalm Records szárnyai alatt
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás