Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a texasi PORTRAYAL OF GUILT zenekar új dala és videoklipje, az 'A Tempting Pain'!


2020-11-24

Az Austin városából származó Portrayal Of Guilt együttes január végén új albumot ad ki.

A "gonosz, nihilista, nyers és brutális" dalokat szerző, 2017-ben alakult Portrayal Of Guilt második albuma 'We Are Always Alone' címmel lát napvilágot, 2020. január 29-én, a Closed Casket kiadó jóvoltából.

A 'We Are Always Alone' dalait 2020 közepén, a globális koronavírus-járvány ideje alatt írták meg és vették fel. A Portrayal Of Guilt idén márciusban épp Atlantában turnézott, amikor elérte őket a felismerés, hogy a COVID-19 hamar félbeszakítja közeljövőbeni turné-terveiket. A tagok összecsomagoltak és haza utaztak, ahol - kihasználván a szabadidőt - nekiláttak a dalszerzésnek; méghozzá állandósult partnerük, Phillip Odom (Code Orange, Turnover, La Dispute, Ceremony) közreműködésében. A végleges hanganyag utólagos hangmérnöki munkáit a Grammy-jelölt Will Yip látta el. Vendégként két vokalistát hívtak meg: Matt Michel-t és Chris Taylor-t a Majority Rule és a pageninetynine zenekarokból.

A banda új albumán a tőlük megszokott "mocskos és durva punk, a nyers és ütős screamo, a zord black metal és a kísérteties, hátborzongatró industrial" műfajok vegyülnek. A 'We Are Always Alone' a banda 2019-es EP-je, a 'Suffering Is a Gift', valamint 2018-as bemutatkozó nagylemeze, a 'Let Pain Be Your Guide' folytatásaként jelenik meg, az alább látható borítóval és dallistával:

Az előrendeléseket leadni a Bandcamp-en lehet különféle formában. Íme a legfrissebb kedvcsináló, az 'A Tempting Pain' dal hivatalos klipje:

Ezt megelőzően megjelent az 'It's Already Over' és a 'Masochistic Oath' dalok Craig Murray által rendezett, összevont videoklipje is:

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról: facebook.com/portrayalofguilt


Itt a texasi PORTRAYAL OF GUILT zenekar új dala és videoklipje, az 'A Tempting Pain'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás